Jag är en vampyr

Ne, vet ni vad? Nu kommer ett gäng bilder till! ;)



(De två första bilderna är tagna av Bergner och/ eller Peder om jag ej minns fel?)

Pusspuss/carroa


Bio

Hemkommen från biobesök med Annie. Vi kollade på snabba cash, bra faktiskt. Har inte läst boken så har ingen att jämföra med men jag tycker den var helt okej:) Sen pratade de lite spanish med o det var ju najs! Snart läggdags tror jag.
Pusspuss/carroa

Gotta a feeling

Nu kommer dagens dos av helgens festligheter :)

 


Pusspuss/carroa


Partyyy!

Gårdagen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, men kul var det ändå! Förfest hos mr. Bergner, kanonkul! Massa härligt folk och skön musik! Sen blev det ingen mer fest för min del, (anledningen finns som facebook-grupp^^) Tänkte att jag lägger upp lite bilder från förfesten lite då och då, så titta in vettja! ;)
Jag hoppas att ni som kom till Oa-Julle-och-Fiddes-18-års-fest hade sjukt kul ändå! ;)



Glöm inte lämna en liten kommentar ;)

Pusspuss/carroa


Lunchkonsert!



Lite mobilbilder med inte alltför bra kvalité, men det gör la inget :) Duktiga tjejer och killar var det i alla fall! Fick tyvärr inte höra Crash, det hade varit najs! :) Hittar förresren inte låten som heter Fall for you, någon som kan hjälpa mig?!

Pusspuss/carroa


Hemgjord Kiwiglass

Har precis kommit hem från träningen och ger kroppen lite ny energi i form av hemgjord kiwiglass, som jag gjort helt själv ;) Det är grejer det! Snart nattinatti tror jag, godnatt gott folk! pusspuss/carroa


Det är dags igen... *trumvirvel*

  



Its Legen- wait for it, wait for it - dary! :)

Pusspuss/carroa


Ljungbystad



Idag slapp jag vakna upp ensam, sällskap är underbart! Sovmorgon med, grymt härligt :) Hade även inställd fysik men av tre lektioner är det klart det är den mittersta, surt! När skolan var över drog jag, Pia och Nina ner på stan och kollade ljungbys utbud på festkläder, men icke, hittade inget lockande. Anton kom med en sväng och gjorde oss sällskap. Innan jag åkte hem svängde jag inom Cooee med Mamsen, fyndade lite på rean ;) Men det får ni se senare för lite ska användas imorgon, och då är det för övrigt 18-års-fest!!!

Nu vill jag förresten att min förkyldning ska ta slut! Jag vill inte vara "sjuk". Får hälsa "krya på dig" till alla stackare.

Pusspuss/carroa


Pappas dag



Idag har vi firat min kära far som hade födelsedag :) Grattis till dig! Perfekt bild på "Kakan" i Caribbean, Mattsson är fotograf skulle jag tro ;)

Nu är jag med Calle-älsklingen:) Han är lätt bästa pojkvännen som finns:)

Pusspuss/carroa


Rimfrost



Gick hela dagen i skolan och gladde mig på att få fota rimfrosten mot solen, så härligt glittrande och underbart! Såg redan på vägen hem att solen började gå ner så mitt mål var att sticka ut snabbt :) Jag hade en sån härlig tur att jag och mamma tänker lika dant, för när jag kom innanför dörren hade hon lagt termobrallor, min kamera och kängorna på soffan och sa åt mig att snabba mig ut, du har bara tre minuter på dig! Hade hon rätt? Javisst, tre minuter senare var solen nere, så hann bara ta en tio bilder medans den var uppe. Sedan trotsade jag att ljuset inte längre var så kul, fotade vidare, några blev riktigt bra så de får ni kanske se någon gång;) Synd bara att allt glitter försvann med solen, för det hade kunnat bli såå mkt bättre!

Pusspuss/carroa


School!

Äppelpaj till efterrätt i skolan, det gillas! ;) Idag blir det massa läxor, blöö! Ska nog också passa på att gå ut en sväng och fota den fina rimfrosten! Hörs senare.

Pusspuss/carroa


Confused!

Bara massa svenska i mitt huvud, texterna blir man inte klok på och faktan sätter sig inte riktigt där den ska. Nej det var då ingen bra ide att sätta ett prov direkt efter en helg, attans! Aja en liten stund till sen är det minsann sängen som lockar! :)



De två veckorna i februari 2007, ett minne för livet:)

Pusspuss/carroa


Fart!

Igår var inte bloggningen en del av min dag, får be om ursäkt för det. Jag var än en gång ute och sladdade. Riktigt kul och sjukt bra träning!



En kille med isdäck körde verkligen så det rykte om att!

Efter bilturen bar det av in till staden för att coacha och sen kolla på Calles match. Sedan åkte jag med Calle mot Lagan och kollade på Charlie. Så det var en riktig innebandy-dag!



Idag har jag STUDIEDAG! Härligt! Kunde njuta av låååång sovmorgon på en måndag! Men nu måste tyvärr denna dag utnyttjas till att studera för jag har prov imorgon! Så vi hörs senare, eller imorgon, vi får väl se :)

Pusspuss/carroa


Ute på isen!



Denna förmiddag har jag både kört och fotat! Här pausade jag och fick med beachbaggyn på bild när den susade förbi! ;)

Pusspuss/carroa


Tjejkväll på G ;)

Nu sticker jag på tjejkväll! Ha trevlig kväll gott folk! :D

Pusspuss/carroa

Helt underbart!! :)

Se och njut!!!



Jag hoppas för din egen skull att du redan sett denna underbara serie! Skämten används mycket ofta av mig och mina vänner som sett den. Var gång jag läser en text eller hör något som påminner om avsnitten börjar jag skratta! Jag har sett dem så många gånger att jag snart kan allt utantill! En av de bästa svenska serierna någonsin!

Om du tycker som jag så kommer HÄR (länk) listan till fler avsnitt!

Tyvärr, efter positiv respons så gör vi såhär istället: Du som tycker som jag kollar in här lite då och då så ska jag minsann se till att lägga in ett avsnitt/vecka! Klarar du absolut inte att hia dig så får du väl hitta att själv ;)

Pusspuss/carroa


The house of bamboo

Lånar min vän Amandas "idé" om att skriva en låttext som rubrik.
Idag har jag faktiskt offrat min sovmorgon för skolarbete, men det känns riktigt  bra ni i efterhand, båda laborationsrapporterna är klara och deadline är inte förrän först om en vecka! Bra planerat för en gångs skull ;) Har gjort lite nytta idag med, rensade studsmattan från snö, stackarn började se lite tung ut, men nu blir den snart spänstig igen! Sen när jag ändå var påpälsad tog jag mig en liten fotopromenad i trädgården.



Jag gillar detta med oskärpa, blir liksom lite mystik i bilden.

Pusspuss/carroa


Våga hoppa

Inte så mycket på tapeten idag, skolan och sen bussen med några av vännerna som leder direkt till mina småbrudar. Dagen i sig har väl inte varit så intressant. Det vi har skrattat åt mest var "purjolök" och "busrunner" ;) Du som vet vad vi pratar om kommer att skratta, du som inte har hört det är det lite synd om ;)



BIG Jump, påsk 2009

Pusspuss/carroa


Allt dyker upp så småningom...

Har tappat bort ett av mina halsband och tänkte jag kunde leta i en hylla vi har hemma, där allt möjligt kommer fram. Hittade dock inte det halsbandet jag letade efter men lite annat kul:)



Pusspuss/carroa


Fishbone!

Får ursäkta för dålig uppdateirng igår, åkte hemifrån vid halv åtta och kom inte hem förrän kl 22 så det fanns ingen tid :( Först var det skola och sen innebandy x2, som sedan blev till innebandy x3 då vi åkte in till Ljungby och kollade på A-lagets Dm kvartsfinal, blev tyvärr förlust, men en bra match ändå! Idag slutade vi tidigt så jag och Agnes var duktiga och simmade. Bubbelbad, ångbastu och bastu hann vi också med:) Härligt att komma hem och redan ha gjort dagens träning.



Fiskbensfläta jag gjorde för någon dag sen, faktiskt inte lika svårt som man kan tro ;)

Pusspuss/carroa


Vinst!



Äkta glädje!
Idag tog mina småbrudar sin första seger för säsongen! Detta genom att göra en härlig insats och slå in sista spiken när 7 sekundet återstod. Så grymt bra! Stolt är bara förnamnet! :)

Pusspuss/carroa


Peace



Hittade bilder på Peace-märket som har varit detmesta. Pia införskaffade detta i England och länge "levde" det som öronhänge, tills en dag i Kinna, eller rättare sagt på Kullaberg där det gick sönder. Jag tog hand om det som fortfarande gick att använda och använde det näst intill hela märket till ett halsband. Men dagarna gick och även halsbandet fick se sin sista dag. Tydligen är vissa saker redan förutspådda att jämt gå sönder och det är himla synd, för jag vet att både Pia och jag saknar detta smycke. Hittar ni ett sånt, säg till!;)



Peace out ;)

Pusspuss/carroa


Nu var det söndag igen



Spenderat morgon och förmiddag med grabben min, nu sitter jag och häckar framför datorn i väntan på bättre tider. Ikväll är det match med mina små innebandytöser! Hoppas att de är taggade till tusen! :)

HÄR är en härlig nosalgi-låt!

Pusspuss/carroa




Sporthelg

Igår spelade jag match. Motståndarna var Sävsjö som vi besegrade på bortaplan med 6-5, så det skulle bli en svår match. Full fart var minst sagt "ordet" för matchen, vi låg under, vi ledde och vi låg under igen. Tyvärr slutade matchen 4-5 till Sävsjö:( Ett mål blev det för mig, men det räckte inte.. Sen var jag och Carl hos Pia med henne och Anton, trevligt trevligt ;)
Idag åt vi brunch hemma i Hallsjö och sen var det dags för Hockey!:) Kul även fast alla andra är mycket bättre!;)
Hörs imon:)
pusspuss/carroa

Bracelet

Photobucket

Fotade lite nu i eftermiddag. Armbandet fick jag av Mimmi i födelsedagspresent ;)

Ikväll är det match, kl. 19 i Åbyhallen, be there! Så nu taggas det:)

Pusspuss/carroa



Video på 180

Har ju glömt att ladda upp filmen när jag sätter en 180 (ett åttio, eller på calle språk en-åttio) Alltså när jag snurrar ett halvt varv, som på snowboard blir "byta främre fot".

 

Pusspuss/carroa


Saknaden är stor!

Idag har jag varit i skolan lite grann, sen med älsklings-Carl, sen träning och nu snart läggdags! :)

Jag saknar mina Kinnavänner oerhört! Vi måste ta tag i o bestämma en helg snarast! F4 måste ses!
Hittade en härlig bild från våra tre underbara veckor i Hastings. Jag skrattar i alla fall och tänker på all underbara minnen med er!:)



Pusspuss/carroa


BIGSMILE

Idag har det hänt allt och inget:) Inget märkvärdigt. Fått hemmagjorda biffar i skolan som var väldigt goda, måste nästan skrivas upp! ;) Spelat kort med min kära familj med, Dam var det ikväll, och jag kom inte sist! ;) haha



Crazypic

Pusspuss/carroa


12 januari 2010

Tisdagar gillar jag! Jag slutar 13.15 :) Lovely! Efter skolan tog vi en sväng till stan och fikade, gottgott:) Sen gick jag hem till älskade Carl :) Kollade How I met your mother, mkt najs serie alltså! På kvällen var det dags för träning för Callemannen så jag följde med och kollade en stund innan jag gick till bussen. Det stora felet var att jag hade hittat på en ny busstid :( haha Jag trodde det gick en buss 19.25 med men den sista gick visst en timme tidigare, oops ;) Aja, min snälla far kom i alla fall och hämtade mig :)



Bananabus från Caribbean
 
Två av mina kära vänner har månadsdag idag så grattis till er, fniss ;) Och Julle fyller 18 så grattis till dig med om du tittar in! :) Detta året får vi tagga för en massa fester gott folk, det är vårat år! :D

Jag har världens bästa pojkvän, så det så :)

Pusspuss/carroa


11 januari 2010



Längtar lite tilll värme och sol:) Fast jag är ändå ganska nöjd med de vädret vi har nu. SNÖ är härligt och MKT bättre än slask och regn!:) 

Fortfarande inga läxor som måste göras på momangen, det gillar jag:) Hade även min första labb-dag idag så nästa vecka har jag hål på 4 h o en kvart, då ska vi träna eller simma:) Blir nog simma för mig.

Pusspuss/carroa


10 januari 2010

Hej gott folk!

Nu är äntligen min älskling tillbaka på hemmaplan! Tummen upp och kanonkul på det :D Vi var ute en sväng idag i snön och brottades, kastade snö och gjorde snöänglar, mysigt värre ;) Dock inga foton då jag misstänkte en del snökastning så kameran fick inte följa med ;) 



På tal om hemmaplan så får jag förresten välkomna Pia och Anton hem igen i detta nu!

Och jag är himla avundsjuk på min vän Agnes som endast har 20 sidor kvar i vår svenskabok! Så nu hinner jag inte sitta här och skriva, måste LÄSA LÄSA LÄSA!
Den är dock väldigt trögläst, läste i en och en halv timma nyss och kom endast 50-60 sidor, och då försökte jag faktiskt koncentrera mig, så GLHF till mig! ;)



Pusspuss/carroa


9 januari 2010

Ny dag, nya äventyr!

Jag ska bara passa på att svara på kommentarerna angående mitt back-up inlägg. Ja Agnes det heter väl Cds i plural men anonym, dvd heter de då inte, alla fall inte de CDs jag använder, DVD-cds fungerade inte att ladda in bilder på :S. Och man köper väl inte en DVD med "The Killers" utan en CD? Skit samma^^

Jag har i alla fall haft ett toppen-besök i halmstad, filmmys igår och lite shopping idag:) Tack Mimmi!
Blir tyvärr inga bra bilder för jag hade glömt att sätta tillbaka minneskortet efter min senaste tömning, aja baja! Lite mobilbilder tog vi dock ;) De kommer så småningom :)

Här är två av mina tre inköp:) Ring från glitter och ett par tights från Bikbok




Bara få timmar kvar nu:):):)

Pusspuss/carroa


8 januari 2010

Hejsan svejsan!

Idag blir det inte mkt till inlägg för jag sticker till Halmstad med Annie. Vi ska hälsa på vår saknade kompis Mimmi som jag inte har träffat sen min födelsedag!(eller har jag fel?) Vi ska laga lite mat och mysa till det! Sen imorgon blir det lite shopping och sen bär det av tillbaka till Ljungby:) Sen på kvällen på lördagen kommer min älskling hem igen! Jippi :D

Blir inga (som pia hade sagt) " nya, spännande och humoristiska inlägg" idag, men imon kanske! :)

Ha det bäst mina små vänner! :)

Pusspuss/carroa


7 januari 2010

Idag började skolan igen, och jag måste säga såhär: I LOVE TORSDAGAR! Sen tack vare att min klass innehåller många stora viljor så ska vi nog fixa till det så man får sovmorgon varannan måndag till halv två! De du! ;)
Idag har jag ägnat mig åt inte alltförroliga men verkligen alla-borde-göra-grejer! Jag har nämligen börjat på en back-up, alltså börjat lägga in alla mina tusentals bilder på CD-ar. Jag känner nämligen att om, OM min hårddisk skulle krascha skulle jag bli väligt ledsen. Så nu har grovjobbet börjat. 2005-2006 gick ganska fort och tog inte så stor plats, men sen när jag kom till 2007, då hade jag fått en "bättre" digitalkamera, så inte ens en månad fick plats på en CD, jag undrar bara hur det kommer bli sen att backa-up från systemkameran! Wish me good luck! ;)



Här är ett smakprov på hur jag funderar att pryda mina cd-framsidor :)

Pusspuss/carroa


Odensjö 5/1!



Matilda och Agnes hade tvång att både visa tänderna jämt och att räcka upp handen och få ordet innan de pratade ;)


Jag sa på skämt till Angelica och Fia att de kan ju gå ut och rulla sig i snön för att de förlorade när vi sökte efter ett straff! Jag väntade mig protester men icke, de sprang ut direkt, galningar! ;)



Alla mysiga brudar som var där:)

Pusspuss/carroa


Saknad



Jag saknar min älskling, kom hem nu!

Idag har jag vaknat i odensjö, lämnat ett brev på köksbordet och stuckit :) sen åkte jag till Pia, slappade, spelade kort, åt mat, lagade kladdkaka(åt ej), åt glass m. "chokladsås" och frukt. Sen var jag hemma en stund innan vi åkte ner till Farmor. Där åt vi god kvällsmat och såklart efterrätt! Jag skulle bli förvånad om vi kom dit och det inte blev efterrätt alltså ;) Så det har med andra ord varit en riktigt tjockisdag ;)
Imorgon är det skola, och det i sig är kanske inte så kul men torsdagar gillar jag! Sovmorgon, och sen tre lektioner, varav en är idrott så det blir bara två använda-hjärnan-lektioner plus att man hinner med den tidiga bussen! :) Asnajs som min Carl hade sagt!

Pusspuss/carroa


Dålig uppdatering...

Får be om ursäkt för lite dålig uppdatering. Har nämligen varit på resande fot hela gårdagen. Åkte hem från Björnrike efter 17 helt underbara dagar! :) De har innehållit det mesta och ni har ju sett en hel del ;)

När jag kom hem packade vi ur delar av bilen och sen gjorde jag mig iordning för efter redan en halvtimme skulle jag och Pia sticka till Odensjö, vår egna lilla bullerby, på tjejkväll eller rättare sagt spelkväll.
När vi kom dit åt vi kanon god Africana, sen direkt på fulla magar klämde vi oss tre olika megasmaskiga kladdkakor!! Sen plockade vi fram spelen! Värmde upp med så det kan låta, sen med andra ord (vilket är bäst! och påminner mig om Anna och Amanda så då blir man kanonglad) sen slutade vi med helt hysteriskt. Sammanfattningsvis skrattade vi mkt, hade vilda diskussioner om domsluten och utförde svåra tvång! Kanonkul med andra ord! Slutade med att vi låg i soffor/ på golv och i fotöljer och berättade olika pinsamheter! Antagligen tyckte jag och pia att detta var lite tråkigt för vi somnade och vaknade sedan i ett tomt vardagsrum^^ haha
Tack för en härlig kväll brudar! :)

En härlig bild från pias dator ;) Saknar er tjejer!

Pusspuss/carroa

Nostalgi

Idag blev inga skidbilder, så vi får nöja oss med en gammal.



Charlie och jag testar telemark, nyår 05/06

Och såklart lite annan nostalgi!



Fotosession sommar 2006 hos mig

Pusspuss/carroa


Nostalgi

Tänkte det vore lite kul att slänga in lite gamla bilder, inte allt för pinsamma, men okej bilder! Detta kanske skulle kunna bli något att göra varje dag, vad tkr du?!



April 2007 hos Pia

Pusspuss/carroa


Lofsdalen

Idag for vi till Lofsdalen och spenderade dagen där med Carl och delar av våra familjer :) Mkt trevligt måste jag säga, men tråkigt var att jag fick lämna kvar Carl där :( Har i alla fall haft en kanonkul vecka och jag har världens bästa grabb! :)



Neeej tänker Carl och vill sätta handen för ansiktet, men attans du, min kamera är för snabb! ;)

Pusspuss/carroa


100102

Kändes väldigt mysko att skriva datumet, men man vänjer väl sig såsmåningom ;)
Dagen idag bjöd på härligt men kallt väder, bra åkning med endel vurpor. Både jag och Carl klarar 180(ett-åttio, eller som Carl säger: en-åttio) nu, eller ja, till 95% :) Kanske slänger upp en film någon dag:)




Pusspuss/carroa


Fondue-afton

Igår var vi på fondue-afton:) Riktigt najs är det! Man får "rått" kött som man doppar i buljong så det kokar, och sen är det klart! Med pommes o massa olika såser var det mums!
Ett annat bra tips med fondue är Chokladfondue! Det var längesen! Marabou räcker kanon, så behövs inga konstigheter, hmm, sist jag åt det var nog hos Oa! Mys var det! ;)



"Kött-fondue"



Choklad-fondue:D Detta var i våras, sjukt kul kväll/natt!:)

Pusspuss/carroa


2010!!!!!!!

HAPPY NEW YEAR!! :D Gott nytt år mina vänner! Hoppas att detta nya året blir minst lika bra som detta, för då, DÅ blir det najs!



Hade ni trevligt igår?!

Pusspuss/carroa


RSS 2.0