Det blir bättre...

Eftersom det bara är fyra dagar tills jag kör hem så ligger tyvärr inte bloggen på prio ett! Kanske hinner slänga in ett inlägg eller två, men håll ut tills jag kommer hem! Jag har massvis att visa :)

Ett år går sjukt fort!

Idag är det Dag X mässan i Växjö! Önskar så att jag varit där och kunde se vad alla gjort detta året! Förra året var så underbart. Så mycket känslor det vandrade runt i kroppen, nervositet, förväntan, glädje och lycka!
Om ni får chansen att driva UF, ta den!!

Pizzakväll


Skadad = mer tid i köket...

Jag lyckades skada ryggen i söndags. Som tur är inte alltför allvarligt och det får jag tacka ryggskydd och crashpants för. Men en tillräckligt hård smäll på ländryggen för att kunna varit ute i backen.. Dock känns bättre idag och jag ska kanske testa ett åk i eftermiddag. Vi får se. Peppar peppar att jag ändå klarade lite mer än 80 skiddagar utan skada.
Bara 9 dagar kvar i hemsedal. Blandade känslor. Längtar sjukt mycket efter alla där hemma samtidigt som det känns konstigt att åka härifrån. Tur att jag ska tillbaka sista helgen i april. Då blir det inte ett riktigt "hejdå" nu i alla fall.

Kortfilm, 28 februari


En opublicerad dag!

En opublicerad men ack så underbar dag i februari!!

Morgonski!

Här i Hemsedal kan man åka "morgonski" på lördagar! Det börjar med frukost på SKISTUA kl 07.00, en mycket god sådan! Kl. 07.30 börjar liften att gå och man får då köra i nyprepade backar med få besökare! Jag fick med mig Max och Jens i går och vi tog ett par najs carving-åk och lite hopp!

Update från mobilkameran!

Skistar Experience-promoting! Myskväll på Hybel.
Kino, Project X. Snowracing.
Förra veckans puder-dump. Skistua häng med sköna grabbar.

Telemarks-Carro. Testar Demoskidor.

Afterski-Carro. DYR Nutella, jag tror jag klarar mig i 10 dagar tills jag är hemma...
Såhär ser mitt vinterland ut för tillfället. Vår i byn med tö och gräs och vinter i skidcentrat!

JIBBSESSION PÅ LINLYKKJA


Idag var en bra dag!

För tredje dagen i rad var solen framme! MEN för första dagen på tre dagar så blåste det inte storm! Detta innebar att allt i skidområdet var öppet! Jag åkte telemark hela dagen. Det gjorde jag igår också. Synd att jag inte gjort det så mycket tidigare för det är så roligt! Blir nog att ta några fler dagar med det innan jag kommer hem! :)
Även om vi sitter och solar på bilden så åkte vi faktiskt massa höjdmeter idag! Jag kom upp i över 10 000!

Polkagriskladdkaka!

Denna förhoppningsvis underbara kladdkaka ska ätas ikväll med ett gäng brudar! ;)

22-årskalas!


Skishow!

På torsdagar när jag i vanliga fall arbetar med snowracing så har de andra skidlärarna en Skishow! I torsdags var mitt jobb inställt så då passade jag på att kolla på showen! Här har ni ett par smakprov!

Vad som göms i snö kommer upp i tö...

Efter en dags snöande i onsdags såg min bil ut att ha varit övergiven i en vecka! Crazy. Vi får hålla tummarna för ett par sådana snöfall de kommande tiden för om cirkus tre veckor beger jag mig hemåt mot småland!!
April kommer innehålla lite resande hit och dit så jag är taggad! Bland annat Vemdalen med familj och Calle!

Smile

Iklädd min nya tröja från Josefines.
Det enda som över huvudet taget finns att klaga på här i Hemsedal är vädret (och det är det inte ens någon här som kan bestämma över). Men i alla fall, vad håller vädergudarna på med?! I onsdags snöade det HELA dagen! Vi var alla överlyckliga och torsdagen bjöd för min till på TVÅ underbara åk, då jag tyvärr jobbade hela skiddagen. "Fine", tänkte jag, "jag är ju ledig hela dagen imorgon". Men ånej, så fel jag hade. När jag vaknade på fredagsmorgen och gick ut i vardagsrummet gick min puder-dags-dröm i kras. +9 grader och det mesta av vår nysnö var bortsmält. Snacka om otur...
Min ledighet fortsätter nu ett par dagar och jag som hade som plan att åka massvis med skidor och bräda möts av dimma och massa blåst vilket resulterar i stängda liftar. Tur att stugan är mysig och att slappedagar faktiskt också kan vara härliga! Ikväll bär det hur som helst ändå upp på berget för någon slags tävling med skidskolan. Vi är indelade i lag om tre där en ska ha längdskidor, en snowblades och en kommer få en "hemlig" utrustning. Önska oss lycka till! Over and out.

Frida Fallet

Anders tog med mig till "Frida Fallet" i lördags!

Kanelbullar a la Sonya & Carolina

Denna söndagen är en sådan ultimat söndag som det bara kan vara! Massa slapp, härligt umgänge och nybakade bullar med mjölk!

Två snubbar i backen...


Tjejmys i Gol

Jag och tre härliga brudar tog en roadtrip till Gol i torsdags. Fikade och shoppade. Affären på bilderna heter Josefines och var verkligen mysig! Stilen påminde mig lite om en av mina kinnaflickor, Amanda! Jag köpte en underbar tröja där som jag kommer bo i i vår/sommar.

Via Ferrata

På skottdagen klättrade jag för första gången på riktigt! Det var lite svårare än jag trodde men en skoj utmaning. Har inga bra bilder "i action", men här är lite bilder från turen!

RSS 2.0