Halmstad next!

Jag och två av mina finaste tjejer åker till Halmstad! Är taggad till tusen! Havet, here I come!
Blir bara att sola magen idag. Jobbet igår resulterade i en något solbränd rygg, med betoning på lite bränd med, så nu måste jag ta i tu med skillnaderna på fram och bak, höhö.
Nu ringde mamma och sa att hon hade köpt färska frallor och ville ha en frukost dejt med mig! Vi hörs senare:)

Black and White

Brother and Sister
Trots att det kivas och busas så är ett syskon faktiskt något av det bästa man kan ha. Att kunna retas med någon bara för att, utan anledning, är ju kul. Jag kan inte tänka mig en barndom utan min bror.
Det blir svårt att inte ha någon som klagar att jag sover för lite hemma. Det kommer bli tråkigt att inte höra "Carran, för sköön" "The master of death and pain" Bukaralf och bukarolf hit och dit. Trots att jag hatar dissarna så fort jag är exalterad över att berätta nått så kommer de ändå saknas.
Jag hoppas att du i alla fall får det bra till hösten. Ett ställe innebär nya möjligheter. Sen får du vänta dig lite extra retning på helgerna.

Kontrast

Tog i lite med ökande kontraster, bra eller dåligt? :)

Galet gott väder! :)

Helt galet varmt idag och jag älskar att!
Enligt klart.se så kommer det hålla i sig, JAAAAAA!:)

Hoppa i plurret va

Ikväll besökte jag och Pia sundet. Badade och tänkte filosofiska tankar om kex och kakor. Det var djupt måste jag säga. Vi kommer nog aldrig komma fram till någon klarhet. Att försöka skriva något här skulle nog bara förvirra folk. Ha det gott mina vänner! :)

Najs!

Ligger i hängmattan och lever livet ;)

Midsommar!

Hoppas att ni hade en bra midsommar! ;)
Idag har jag mest slappat i hängmattan med en snygging! Gärna en sån här härligt dag till, tack!

Under water!

Gäller att ha med sig en kamera överallt, värdefulla tillfällen kan annars missas! ;)

Back home

Välkommen hem! ;) Nu förväntar jag mig en massa historier om er härliga resa! OCH jag hoppas att någon har haft uppe kameran! ;)

Tråk-tips

Har ni tråkigt idag? Titta in på någon seriesida och sätt på How I met your mother, säsong 2, avsnitt 12! Sjukt bra! :)

Bokeh

Var är min blå himmel? Jag vill ha sol och härliga sommardagar. Kunna gå på stranden mitt i natten med min pojkvän i handen. Ha picknick med mina vänner på en filt i skogen. Bada i solglittrigt vatten. Ljumna kvällar. Jag vill ha det så varmt att jag nästan längtar efter vinter!

En söt tant

Idag spelade jag och Pison vår första golfrunda. En söt tant kom gåendes mot oss och vi tänkte atta hon ville säkert smita förbi. Men istället frågade hon om någon av oss tappat en pegg. Så gulligt, för vem skulle inte bara lägga den i sin egna ficka. "Det kanske är en turpegg".  Och bra gick slaget efter :)


Mys

Lite mys i torsdags:)

Life is a flower! :)

En tiondel av sommarlovet har gått. Snyft. Men jag ska se det som min mormor säger: 9/10 kvar!!! :)

MJÄLEN!

I onsdags tog vi cyklarna och cyklade 26 km, fram- och tillbaka till mjälen! Bad, sol och trevligt folk! :)

Kronoskogsbadet!


VOLLEYBOLL


Pocketful of Sunshine

Solen skiner!!! Det är blå, blå, bara blå himmel! NU är det sommarlov!! Idag bär det ut till mjälen och kameran följer givetvis med! Puss

Vackraste

Tio månader och många fler ska det bli! Jag älskar dig!
Du är det finaste på jorden ♥

Dött men vackert.

Lite omblommade maskroser har vi här
Förlåt för lite dålig uppdatering. De senaste dygnet har jag fiskat, kollat fotboll, fotat och varit på en spring/cykel/gång-tur med Calle på 9 km.
Känns fortfarande inte som sommarlov. Lite varmare breddgrader får gärna skicka lite värme på posten! :)

Bal

Alla fina på väg till Tylösand. Detta längtar jag till! :)

GBG

Hallå på er! Nu är jag hemkommen från en tripp till GBG med Calle. Idag blir det lite fotboll och sen fiske ikväll med älskling och bror :)

Här var det livat!


Sa någon fest?!

En himla najs fest hos Mr. Liljedahl igår!

Berlin 2009

Bjuder er på en liten turistbild sen Berlin-resan med Agnes!
NU ÄR DET SOMMARLOV!!!! Glada miner och lediga dagar!
Snälla solen, titta fram nu så detta kan kännas som lov på riktigt!

INSANE

Herrejisses vilket avsnitt av Greys Anatomy som sändes precis! Galet läskigt och spännande och hemskt! Jag måste nog ta en titt på ett avsnitt HIMYM (how I met your mother) för att bli lite glad igen!! Puss på er mina söta läsare! :)

Phonepole

Om ett år är vi alla glada studenter. Men min längtan är full av osäkerhet. Tur att det faktiskt är ett år kvar. Livets väg är lång och krokig men samtidigt rolig och fantastiskt. Just det där att inte alltid veta vad som väntar efter nästa kurva. Att allt inte alltid blir som man tänkt sig. Livet är svårt, men också något underbart! Det gäller bara att göra sitt bästa i varje korsning.

Maskroses

Såhär gult var det för två veckor sen! Nu är det helt vitt igen! Jag har precis gjort klart det sista som behöver göras detta läsår. Nu återstår bara roligheter och sommarlov!!!!! :D
Förresten tog Agnes körkort igår! :D :D

Glädje!

Söndagens paddling och fisketur med Calleponken! :)
Idag gjorde jag något lite smått barnsligt, men det kändes himla bra! Jag kunde nämligen inte gå förbi alla maskroser utan att blåsa sönder någon. Jag tog upp en och blåste! Inte trodde jag att det skulle kännas så härligt! Barnasinnet är kvar minsann!

One more to go!

Här har ni en runda till! :D

Hawaii!

Här kommer lite bilder från fredagen hörnini! :D Galet kul var det!

Hawaii 2009!

Idag är det åter dags för Hawaii! Föraå året var fantastiskt bra, på många vis! Jag kommer ihåg att Pia hade med sin "ultimata party-cd". Jag minns att jag till en början kände mig som en ensam naturare bland alla samhällare.
Mer folk kom och desto fler kände jag. När jag tänker tillbaka på det så har jag verkligen lärt känna människorna mycket bättre nu. Jag minns ett toabesök med Annie, Matilda och Alexandra. Jag minns en massa dans! Men framförallt kommer jag ihåg att det var den kvällen som jag för första gången träffade killen som senare skulle bli min. En nyslingad grabb som kallade sig Carl-Gustav.

Syrener!

Dessa förgyller för tillfället min vardag genom att lukta så himla gott! GREAT! Puss på er! :)

-

Jag är dålig, jag vet. Uppdateringen suuger rent ut sagt. Tyvärr är det nog så att dåligt väder = lite uppdatering. Solen gassar på och igår befann jag mig vid flåren med två goda vänner och tog faktiskt året första dopp, great! :D (lite väl sent tycker jag faktiskt, borde lyckats i maj! testar nästa år!) Hoppas ni inte ger upp hoppet helt här utan kikar in ibland va! Jag kanske får lite fnatt snart igen! Och om inte tidigare så är det ju faktiskt HAWAII imon så det blir minsann en hel del crazy party-pics denna helgen! CYA!

B-day!

Idag är det inte mindre än Calles födelsedag! Grattis älskling! Du är det finaste som finns. Världen skulle vara mycket tråkigare utan dig!
Älskar dig!

RSS 2.0