Snövits elaka styvmor!

Här har vi mig och min karaktär! ;) Studentfesten igår vra mycket rolig! Tråkigt bara att alla stack hem så tidigt!  Bilder kommer upp efter min London-resa som börjar imorgon! Jag är TAGGAD! :)
En annan skoj sak: Mina små innebandytjejer som jag coachar vann med 13-2 idag! Galet kul!

Porträtt

Blir lite sugen på att fota porträtt seriöst någon gång. Har egentligen inte gjort det på riktigt. Detta var det enda jag kunde hitta, en vacker bild på min vän från förra sommaren! Får se om jag hittar någon som vill sitta modell ;) hihi

Sagolik skog

Denna vackra väg åkte jag på igår! ;)

Jag vann!

Igår hände något otroligt! Jag, Carolina, vann på bowling! :) Det var år och dagar sen sist! Jag vann över Calle, Anton och Pia! haha Ingen av killarna trodde nog inte att en tjej skulle vinna när vi gick dit! ;) Roligt var det också, men det brukar det ju vara!
Annars då? Jag gör allt utom att blogga känns det som! Vårt UF-företag börjar ta form, ni ska få höra mer sen! :) Sen är det en massa innebandy som gäller! ;) Och höstmysa med pojkvän eller polarna, som ikväll! Tjejkväll it is! ;)
Vi hörs!

Solnedgång

Så vackert det är om kvällarna nu! :) Ännu bättre med Greys Anatomy på TVen!
Tummen ner för förkyldningen och att jag saknar älskling :(

Höstens sista blommor

Lite förvånad är jag allt att det finns blommor ute fortfarande! Det var ju för sjutton nästan minusgrader i morse. Usch usch, kallt!
Igår hade vi hemmapremiär och vann med 6-3! Sjukt kul att spela var det!

10 oktober 2010

Dagens datum, lite coolt tycker jag allt! Nästa år blir ännu tuffare, 11.11.11! ;)
Hemmamatch i kväll, tagga tagga!

Ladies Night!

Ladies Night-gänget! ;) Galen kväll tjejer! ;) haha

Dumlemuffins

En galen tjej
Kidnappade min mor igår och överraskade henne med Bio. I rymden finns inga känslor såg vi - riktigt härlig och rekommenderas! ;)
Idag har jag bakat dumlemuffins att ha till vår fredagsfika på fysiken! Najs!

DHW

Crazy bild från fredags!
Nu DHW!!!!! :D

Förfest va!

Lite bilder från lördagens förfest hos Jeca! ;)

Vimmelbilder


Ut ur mörkret

Nu är det mysdags hörnini! Första matchen spelades idag och det var riktigt skoj! Längtar redan till nästa helg! Lite bilder från gårdagen kanske trillar inte under kvällen så håll utkik! Förresten, kan ju passa på att ge lite reklam åt SKOL IF - Gå med i gruppen på Facebook och läs mer(länk)!

Stig Helmer

Lite goa maskeradbilder från förra hösten! Hoppas på maskeradtema nästa studentfest! ;) Fest är det ikväll med, bara klädpaniken kvar att lösa! Vi ses på dansgolvet hörnini! ;)

RSS 2.0