Smaskens

Fonduekväll för några två veckor sedan:)
Ikväll har jag ätit en underbar(!) kvällsmat! Svampstuvning a la Mamma med svampar från Trädgården! Hur gott som helst! Sprang även iväg till skogen en liten tur och hittade mig lite kantareller! :D

Racing!

I Lördags besökte jag Racingbanan i Falkenberg! Kollade på bror och fotade! ;)

Suprise!

Igår var det surprise-party för Anna och Martina! :) Lite såhär såg det ut:

Dancing on my own


Fjärren.

Drog nytta av solen i eftermiddags. Jag, kameran och fjärren är ett hyffsat bra team. Imorgon åker jag på roadtrip till Gekås. Om någon behöver något kan ni ju skicka ett sms ;) Pusss!

Jag och två snubbar

Kvällens planer är enkla. Jag och två snubbar vid namn Ben och Jerry ska slå oss ner i Soffan och titta på TV. Vad tror ni om det? :)

Ett, två, tre: Hoppa!

Photobucket

Discofeber

Snuvan övergår i hosta. Nä, förlåt, hur kul är det att veta om min hälsa jämt och ständigt.. Jag ska sluta med det precis nu.
Skolan börjar ta fart, jag tror att jag har haft alla ämnen nu. Och schemat blir bara bättre och bättre! Glassigt med andra ord! Jag längtar efter helg och sovmornar nu! Fast just det, sovmorgon imorgon, great! ;)

Hemmakväll!

Ljungbys nya butik - Hemmakväll!
Jag gjorde den dyra investeringen (gratis) att bli medlem.
Med detta lilla kort (och leg.) kan jag köpa mig den underbaraste glassen i hela världen till ett helt OK pris! :D Nämligen Ben & Jerry´s 0,5 l för "ynka" 33 kr! Sparar 22 kr varje gång. Insane! :) Det betyder att efter 3 köp har jag "sparat" 66 kr som räcker till två till! ;) Gå och bli medlem nu! :)

Slipping through my fingers

Detta är resultatet av min kvällssysselsättning. Kanon att vara inne och tillfriskna samtidigt som man kan knäppa ett par bilder. Lugna aktiviteter blir man snabbare frisk av! Tror jag på i alla fall!
Till alla sjuklingar där ute: Ta vara på era lata "bli-frisk-dagar" och ligg inte bara och tyck synd om er själva! Testa ett nytt sätt att fotografera. Eller läs den där boken som man köpte i början av sommaren för att man kanske skulle få för sig att läsa lite. Annars kan man ju alltid krypa ner under täcket med pojkvännen eller en kompis och plöja igenom en serie-box! (Om man nu får dåligt samvete att man bara kollar på film kan man ju alltid tänka att man lär sig lite engelska på köpet! Något nytt ord eller en kul fras snappar man oftast upp!) Själv ska jag nog gå och lägga mig tidigt också. Sova är allt för underskattat! :)
bloglovin

Inte alla sträck är raka

Bild från Lions i våras. Lekte lite med ljusen och slutartider! ;)
-
Jag är fortfarande en snorunge, hjälp mig! :( Sängen, en bok och datorn är det som lockar idag!

Naturens ränder

Snorunge. Mitt nya smeknamn. Inte precis något smickrande men det stämmer himla bra för tillfället. Blöö. Det är inte min grej att andas genom munnen.

Vänner

En mysig kväll med underbara vänner för sju dagar sen.

En doft av sommar..

Första skoldagen gick som en dans. Eller dag är väl en överdrift. Det var bara 45 minuterna av information som var snabbt förbi. Denna termins schema är nog det bästa jag någonsin haft. Jag känner på mig att det kommer bli ett riktigt bra år! Kanske inte ska gå händelserna i förväg men något säger mig att det kommer bli kanon!

Party numero tres


Party number two!

Awesome you know!

-

Sista dagen på detta sommarlov. Sedan börjar mitt sista obligatoriska skolår. Jag är både glad och ledsen.
Det sägs att detta året är det roligaste skolåret och det tror jag på. Jag hoppas att det kommer bli riktigt bra!
Framtiden därefter är ett stort frågetecken. Idag vet jag inte vad som händer sen.
Detta året ger förhoppningsvis lite svar. Det är bara att vänta och se...

Sweet 18: Fia och Jeka!

Gårdagen i bilder! En mysig trädgård och massa härligt folk, vad mer önskas? ;)

Vänskap på avstånd

Jag har varit på roadtrip med Pia i två dagar! :) Vi tog bilen och körde (fast pia får ju inte köra, mohaha!) till Anna och Amanda! Kul blev det! Underbara dagar var det som alltid:)

Vanligt objektiv VS Fisheyeobjektiv


Nya sängkläder! :)

Hittade nytt påslakan på Ikea förra veckan! Såhär ser det ut:

Ett år av kärlek

Igår firade jag och min andra hälft vår ettårsdag! :) Du är så underbar, jag älskar dig!

Fredagen den trettonde

Gårdagen var fortsatt underbar! Hade lite picknick med tjejerna vid flyxen och begav oss sedan in på en raggarrunda till Ljungby och gjorde det traditionella Mcdonaldsbesöket!

Ingen vanlig dag!

Idag, den 12 augusti tog jag körkort! :D Känns hur bra som helst! :D Lite av dagen har sett ut såhär:

What time is it?

18årspresent av Mormor. Hänger flitigt på handleden!
Älskling har precis åkt hem. Dagen har spenderats med LOST. Första säsongen avklarad och andra är intagen, jag är minsann inte missnöjd än. Har visserligen redan sett det och minns mycket men det är fortfarande riktigt bra! :)

Today!

Imorse strosade jag runt lite såhär! :) Reafynd för 60:-

Fondue-set!

När jag kom hem från GBG låg en försenad födelsedagspresent från ett par goa tjejer och väntade på mig! Ett supersött fondue-set visade det sig vara!  (Finns på Lagerhaus om inte inslagspappret hade fel! )Passar perfekt till en chokladälskande Carolina! Ja, kanske en fonduekväll snart då? ;)

Gibbon

Besökte min kusin i fredags och träffade på detta. Gibbon heter det. I princip som ett spännband. På denna sak finns det folk som lyckas hoppa upp och göra dubbel saltomotal (stavning?) och sedan landa igen! Insane! Jag som knappt lyckades komma halvvägs haha!

Bad worse worse

Dåligt på bloggfronten. Jag ränner och fär och tar mig inte tid men snart så! :) Puss på er! :)

GBG

Lite random fisheye-pics från Götet. Testade sushi för första gången. Är kanske inte något som hamnar på topp 10, men det var i alla fall ätligt! Kul att ha testat faktiskt.

Göteborg!

Impulsresan bestod av två mycket trevliga dagar i Goa Göteborg med Sofia! :) Bio, shopping och massa glass var det som stod på schemat! :) Spontana resor blir nästan alltid kanon! :)
enter;">

Impuls

Impulsresor när det är som bäst! :) Vi ses! :)

Kalas

Nu ska jag på kalas till busen som puttar i mig! :)

Just hit the boll

Calle in Action!

RSS 2.0