Tisdagsmys i Odensjö

Lite tändvätska, bara lite
Glädjeskutt
Spider-Oa
Kvällens underbara måltid!

1,8


Romantic


PÅSK!!


BERLIN

Omgivningen var underbar! Rena rama sommaren! :) Körsbärsträden blommade och allt var grönt. Graffitin var ett uteställe som vår lärare visade oss, läskigt först men tufft sen!

Anton testar snowboard


Näringslivsdag i Ljungby

Idag spenderade jag 6 timmar på Garvaren. Där var det föreläsningar (...väldigt bra föreläsningar! Han som startade Ishotellet i Jukkasjärvi, en Professor från Linneuniversitetet som tidigare varit Coach i tennislandslaget och en Framtidsanalytiker som var väldigt rolig. Alla var väldigt inspirerande och lärorika!) och sen var det en liten UF-mässa i en paus där vi visade upp vårt företag och det var även en tävling för Ljungbys Bästa UF där de fick rösta. Sedan mellan två föreläsningar var det prisutdelning. Vi kom på första plats! Skoj som sjutton! :)

.

Har lite beslutsångest inför framtiden. Jobbig känsla. Vill hellre leva i nuet för ett tag och bara njuta. Men nej, det går inte för sig. "Nu måste du bestämma dig, om två dagar ska din framtid vara beslutat". Rösten ekar i mitt huvud och jag vill bara skrika: NEJ! 
Jag vill leva ett tag i bara nuet. Framtiden får komma sen. Det löser sig, hoppas jag. Jag måste bara fortsätta tänka positivt och veta att ingenting är omöjligt, det tar bara lite längre tid. Men just nu är det svårt. Jag får helt enkelt bosätta mig i en liten bubbla och grubbla ett tag...

Snickerskakor

Underbara, oslagbara och fantastiska! Blev ännu godare när jag själv var bagare ;)

Studenfest med tema S


Tjejkväll hos Oa

En kväll i mars var vi hos Oa och gjorde pizza! ;)

Vår monter!

Såhär såg vår fantastiska monter ut på Dag X!
www.cooeebylove.kk5.org

RSS 2.0