Sommartankar

Var ute en kvällsrunda och njöt lite av dagens sista värme. Med musik i öronen sprang jag fram genom skogen och grusvägarna. Mellan låtarna kunde jag höra gräshoppor och syrsor. På vägen hemåt, efter ett litet duggregn, kom den där härliga doften; regn mot varm asfalt. Sommar på hög nivå. Genomsvett och skönt trött kom jag hem och insåg igen hur mycket jag tycker om att bo på landet.
Efter en skön svalkande dusch lägger jag mig nu i sängen och läser lite i en bok. Livet är allt bra gott ibland.
 
Sov gott kära vänner och alla som jag känner, eller ja, jag menar ni få som fortfarande hänger här ibland! :)
 
Även fast denna bilden inte innehåller några leenden tycker jag den skrattar och är glad, jag vet att jag är lite knäpp men den känns lycklig! Tagen på en "utflykt till ett hemligt ställe" i Indonesien :)
 
 

HALVA SOMMAREN!

Här är delar av min första sommarhalva 2013!
 

När jag kom hem hade liljekonvaljerna börjat blomma och jag jobbade första Intersport-passet.

Studentdags för stiliga brorsan, vi åkte nercabbat och njöt av allt det goda livet har att bjuda på.

Midsommartider; självklart egengjord krans med blommor från torget. Jobb på Älg-&-souvenir-shopen.
 
En roadtrip till Göteborg och träffa fyra Hemsedalsvänner! Prata, fika, prata, äta, prata och skratta!

Besökte Dalarna, hälsade på min nyfunna vän Clara och sen såklart Cissan. Loppislördag och flyttande.
Åkte till Varberg på en tälthelg! Träffade Malin och surfade! Fyndade från Blocket och provade sen i sjön!
 
ANNARS DÅ?
Just nu är det mest Intersportjobb som hägrar (och små, ibland stora, utflykter när jag är ledig)! En månad till där och sen dags för nya äventyr!
Fick mina universitetsbesked igår. Kom in på en fristående kurs (som är min plan B, så den är säkrad om resten inte går vägen) men får nu vänta tills den 6 augusti om min reservplats #8 blir till en antagning på min plan A....hihi
Statistiken säger "JA" men man vet ju aldrig säkert, spännande spännande! Dock lite segt med boende fronten då jag inte kan garantera slutdestinationen ännu! MEN DET LÖSER SIG! :D
 
 

Surfers Day 2013

I helgen slog jag två flugor i en smäll! Fick träffa efterlängtade Malin och besöka ett av Surf-Sveriges större event, nämligen Surfers Day i Varberg. Det bjöds på strålande sol och till och med ett par små vågor som jag fick surfa på!! :) Ingen Indo-kvalité men åtminstonde känslan av att åka på vatten! Tack tack till de (STORA) longboardsen som gav oss en häftig första sverige-session:) O fler lär det bli, jag har nämligen införskaffat mig en egen bräda(dock en short-board, fast större sådan så den klarar svenska vågot :) !! Mer om den i ett annat inlägg! Haaa Deee!
 
 
 
 

RSS 2.0