GLAD PÅSK!

 
...lite såhär i slutet av påsken!!
 
Jag mår bra, solen skiner och livet leker. Hörs snart igen!

Tre jobbveckor kvar! Knasigt!!

Kvällsåk!

 
Säsongens sista kvällsåk!
Jag och Tomten var upp i första liften och var först ner på nypreppad pist! Vilken go känsla!! :)
Annars är allt toppen! Jobbar på och har grymt skoj! Igår hade jag veckans lediga dag och den spenderades på Telemark! Börjar få rätt bra kläm på det där nu! :) Dock trött i benen idag, men det priset betalar jag gärna!
Puss på alla söta!

Gummiskogen!!


WEEKEND!

Veckan som gått har utöver grupper som Jerver (föregående inlägg) innehållt en road-trip till Sälen. Jag och två härliga vänner for till Tandådalen och åkte på uppåk! Det är alltså ett skidtest som hör till utbildningen jag gick i början av vintern. Först måste man klara en bana på en viss tid. Det klarade jag! haha men det var lite kaos! Jag glömde nämligen ta ner glasögonen när jag startade och det småsnöade lite så det fick jag göra i farten i sväng 2. Sen höll jag på att åka ur! Men då mindes jag att Elin sagt att man bara ska fortsätta!! Det gjorde jag och när jag kom ner så fick jag tummen upp = godkänd!! Skönt!
Del 2 är tre olika typ-svängar, kortsväng, mellansväng och stor skärande sväng. De har olika kriterier man måste uppfylla som sedan bedöms på en skala 1-5 där 3 är godkänd. Man måste få minst tre poänd på alla för att klara testet. Jag lyckades åka 4:or på alla svängar (och det var ingen som fick en femma, så därmed blev jag en av de bästa på min nivå!). Så jag är supernöjd!!

En annan rolig sak med sälenresan var att jag lyckades tajma in lite skidåkning med Anna-Lena och Inez vilket var hur mysigt som helst!! 

Idag har jag två stycken 1,5-timmes request-lektioner med en norsk liten tjej jag har haft tidigare! Det ska bli roligt! Hörs snart igen!Inez och jag!
 

VÄRLDENS BÄSTA JOBB!

 
 
En pappa till en elev jag hade denna veckan har lagt upp ett klipp på youtube! Så här kan man se lite hur en arbetsdag kan se ut! :) Tusen tack till familjen Binderup!
 

BLUEBIRD!

 
Fredagen bjöd på bluebird, underbart sällskap och asgoa backar. Körde snowboard hela dagen. Grillade korv på Tinden med fina vänner och efter lunch köttade jag lite park-åkning! Första riktiga dagen i parken och satte alla blå-parks-hopp. Tre olika boxar och ett up-flat-down-rail/box. Även två grabs, melon och indie tror jag de heter på sånt där fint jibbar-språk! Mycket nöjd! Så härligt att ha en riktigt lekdag!
Igår var jag på afterski och idag har jag jobbat lite både i hyran och skidskolan. Livet leker och jag som trivs som fisken i vattnet! :)

BLANDAT!

Lite härliga bilder från senaste veckorna! :)

Vilken härlig dag!

Lite godbitar från i söndags! 

HALLÅ MARS!

Nu har hela februari passerat, galet!
Jag har jobbat massor och det känns i kroppen men det kommer också löna sig på kontot! Viktigast av allt så har jag hela tiden haft superkul! 
Denna veckan har varit fullbokad, vilket betyder lektioner hela dagarna. Jag har till och med tagit extra lektioner på kvällsåkningen. Dock har vädergudarna lagt ett ont moln över dalen, plusgrader och vind,eller nej förlåt, STORM! Det blåste så mycket så nästan alla liftar stängde. 41 m/s hade det mätt upp på ett ställe!
Nu är jag ledig i två dagar! De ska spenderas i soffan. Med gott samvete, då det ska fortsätta "blåsa" :)

Här kommer lite mysiga mobilbilder från andra halvan av februari: En härlig morgon på väg till bussen och presenter av barn jag haft i skidskola!


Mysfrulle och gomiddag!Längdtur på fjället en lördagsförmiddag med söta töser!Pannkaksfrulle med sambosarna och ytterligare en härlig fjällbild!Var "lift/skidskola" i Gaupeland två lördagar. Där har vi ett sånt här rullband. Utgång.
 


Close up & SOOOOL!

 
BLUEBIRD på Tottentoppen och hemgång i solnedgång!
 
Hoppas att er februari var minst lika underbar! Snart ska ni få lite större bilder :)
 

RSS 2.0