Off we go!

Nu sticker jag och min underbaring till golfbanan. Kameran hankar! :)

Såpbubblor heter det.

Photobucket

Födelsedagspussen

Underbara du.
Jag ogillar verkligen regn. Har suttit framför datorn och haft sällskap av Sims. Klockan tickar på och mer och mer panik får jag när jag inser att det kommer knappast bli något vettigt av denna dag. Kanske försöka ta tag i mig själv lite!? Hur som helst är det älsklings sista dag på jobbet idag och det gillas väldigt mycket!! :) Puss på er!:)

Party all night long


Vart tog vädret vägen?

Jag kan knappast tro att det var igår som jag njöt av solen och värmen. Idag vill jag bara gå under jorden. Räddaren i nöden heter för tillfället Sims 2. Ikväll kommer förhoppningsvis pojken och gör mig på bra humör! :)

Turkost

En liten kvällssession med mig själv.

Ny kategori - Fisheye!

Har knåpat ihop en ny kategori där jag samlar mina fisheyebilder! Titta till vänster och tryck er in på "Fisheye! (fotografering)"

Paddling

I många år har vi sagt " i sommar paddlar vi till ljungby" Men det har aldrig blivit av. Förrän idag. Jag och Mamma var ute på ån i fyra timmar. Underbart stilla och fridfullt. Solade och pluggade teori. Efter en sisådär tre timmar var vi framme vid hembygdsparken. Där åt vi lunch och sedan paddlade vi tillbaka till utkanten av ljungby. Att paddla hela vägen hem hade vi nog inte orkat. Solsting har jag nog, tror jag, men det var faktikst värt det!:)
Bilderna är tagna med FISHEYE.

Build me up Buttercup!

De bra partybilderna lyckas aldrig ta slut! ;)

Catson

Snurre i fokus. Idag bär det ut på ån, får se vart strömmen leder oss! Hoppas att ni får en skön dag!

On the road agian

Bilderna är tagna med en av mina födelsedagspresenter och helt oredigerade om man bortser från kontrasten. Likaså är festbilderna från helgen också tagna med detta mirakel. Det är nämligen ett Fisheyeobjektiv som ger 180 graders bildvinkel. Med andra ord en riktigt stor brännvidd! Detta ger i sin tur oftas helt fantastiska bilder. Ibland vanställer de objekt men det gäller bara att lära sig hantera det. Som med allt annat så för det både gott och ont med sig! Tänkte att jag skulle visa er lite skillnad mellan ett av mina vanliga objektiv och Fisheye´t snart. Hoppas att ni har en underbar kväll!

Good Morning!


Paaaarty! :D

Ännu mer härliga pics! :D

Utsövd!

Nu har jag knappat igen all förlorad sömn. Igår gick jag runt som en zoombie från klockan 6 haha. Men det var lätt värt en trött dag igår för "Tjohej vilken födelsedag det blev"! :) Det började med uppvaktning från Mamma, Pappa, Bror och Carl. Massa paket och sen frukost! Sedan rullade det in gäster och tillslut var alla platser runt borden upptagna utom tre stycken. Jag hade ingen aning om vilka som skulle sätta sina rumpor på dessa platser var. Överraskningen blev ett faktum! Jag blev jätteglad och verkligen överraskad för det oväntade besöket! :)
Vi åt kanongod mat och fikade! När de flesta sedan rullade vidare påbörjades ominstallation i huset. Allt skulle förberedas för F-E-S-T! Vilken fest det blev sen! :) Underbart bra! :D

My Birthday from the lens of a Fisheye!

Tack allihop som gjorde min födelsedag så himla perfekt! :)

Födelsedagar genom åren....

Såhär har det sett ut lite genom åren. Mina kära vänner hänger kvar hittills och det är jag himla tacksam för! Imorgon blir det något annorlunda och lite större än vanligt. Det kan bli himla roligt tror jag, men det återstår att se! bara 6 h kvar till midnatt! Eller ja, sju och en halv tills det var 18 år sen jag såg världen!

Glädje!

Nära och kära är det bästa jag vet! Pojkvän, kompisar och familj förgyller livet. Ett leende och en gullig tanke sätter guldkant på vardagen. Tack för ni finns älskade ni!

Nostalgi

Idag blev jag barn på nytt. Fick igång mitt The Sims 2 innan och gud! Blev helt exalterad när melodin gick igång haha! Sen när jag skulle göra en familj blev det en ny låt och ja den kunde jag den med! Samma sak med husbygget! Det sitter i alltså! Snabbkommandorna också! Som om jag spelade igår, helt galet!
Nu har jag i alla fall något att göra på regniga dagar om inget annat erbjuds! ;)

2 dagar kvar!!!

Idag är det bara två ynka dagar tills "lilla" jag blir arton år! Frågan är om jag ser mest fram emot paketen eller festen? Jag längtar i alla fall! :)

Jerk it out

Nu ska jag lägga bort det seriösa för ett inlägg och ge min vän Anton sin efterlängtade stund i rampljuset! Here we go! Första bilden är ju helt klart najs, han sätter poosen! ;)

Who are you


Can you feel it?

Nu bär det av mot golfbanan. Livet leker! Puss!

Det finns alltid ljus i tunneln


Kort skärpedjup..


Sommer night city

Utsikten från hotellrummet i Köpenhamn. Underbart vackert.
Summer night city - ABBA, en låt som passar hyffsat bra till skulle jag tycka!

Just chillin´and killin´

Sommarlov är guld värt. Så är det bara.

P


Waterski!


Summertime

Dålig uppdatering här ja..
Igår var en toppendag! Halkbanan, sen umgänge med härliga kompisar och tillslut ut på sjön med pojkvän och familj! :) Snart kommer det upp lite bilder på det!

Friday Night

Lite partaj arrangerat av Agnes @ Oa´s place i fredags

Gorillapod!

Tänkte tipsa lite om en fantastisk sak som jag har och som de flesta som äger en kamera borde ha.

En Gorillapod (min är för SLR-Zoom, 3 kg)

Det är ett bärbart stativ som är mycket litet och användbart och inte lika klumpigt som många andra stativ. Med dess tre armar kan den placeras på de mest tänkvärda ställen. Perfekt när hela gänget skall vara med på bild, när det inte finns plana underlag och när du vill sätta nya idéer till liv.

 

Både armarna och dess kulor är vrid och vändbara och med hjälp av kulornas vridning ända till 360 grader så att man säkert kan få fast sin kamera.
Den är lätt att bära med sig och starkare än man tror. Det finns flera storlekar både för små digitalkameror och större proffskameror.
Lämpar sig bra till självporträtt med självutlösare eller fjärrutlösare. Fungerar också att sätta en portabel blixt på stativet.
Det gäller bara att låta fantasin flöda och denna otroliga sak kan göra det verklighet.

 

Här kommer lite bilder som jag har tagit med hjälp av min gorillapod:

Låter det bra?! Läs mer på Joby.com (länk på loggan)


Flätad natur


Copenhagen

Föregående helg begav jag och min käraste oss till Köpenhamn. Vi vandrade Ströget upp och ned ett antal gånger. Åt mat på världsberömda Hard rock Café (första gången för mig). Besökte mysiga Nyhavn, strosade runt lite här och där och allt var underbart härligt.
Det enda negativa på hela trippen var tåget. Lyckades hamna i ett tåg utan AC och blev ståendes mitt ute i någonstans och inväntade att en brand skulle släckas. Allmänt lökigt skulle jag nog kalla det.

inte illa

Just här kände jag mig inte så lång :(

Alltid något svenskt

Är det någon mer än jag som alltid upptäcker något svenskt i en film/serie? Antingen pratar de om någon svensk stad, om en känd person eller är det en karaktär som är från Sverige. Det kan gå en Abba-låt i bakrgrunden, möblerna kan vara från Ikea eller så kör någon Volvo. I ett How i met your mother- avsnitt jag såg förra veckan pratade de om en svensk "arkitekturfirma" som hette Sven. På en av bilderna som svepte förbi när de pratade om det så stod det till och med på svenska (Det syns på den vänstra bilden, fast det är dock inte 100% korrekt språk^^). Hur som helst är det lite kul tycker jag. Jag undrar om folk från andra länder också tycker att deras land dyker upp ofta, eller är det kanske bara jag som tänker på det?

Taggarna utåt?


Vilken härlig dag!

Steg upp på morgonen, bara för att åka till halmstad med ett gäng sköna tjejer igår. Och visst blev det en härlig dag! Började med lite shopping(ska tilläggas att vi inte köpte dessa linnen, haha!!!!!). Sen köpte vi lite mat och åkte ut till tylösand. Vi slog oss ner på en sanddyna. Åt våra mackor och hade mysigt. Vi blev besökta av en liten barnskara som kallade sig Wildkids. Istället för ett par flickor blev vi pirater. De letade efter skatter och vi borde ju haft en skattkarta, inte sant? Söta var de i alla fall :) Sedan gick vi ner på stranden och tog det efterlängtade doppet! Lite kallt, men härligt! ;D

Ett nytt försök

Off we go to Halmstad, again! Idag är det dags för ett nytt försök att tajma fint väder i halmstad! Mycket fina bilder ska tas hörnini! :) Hoppas att ni får en lika din dag som jag! :)

Hard work!

Idag har jag jobbat ett par timmar. Medan jag pillar bort text klingar mixmegapol ur bilradion. De pratade om en sommarlista. Jag gick in på deras hemsida och här(länk) hittade jag den! Kan nog inte bestämma mig vilken som är bäst men jag ska nog i alla fall göra en sommarinspirerad lista på spotify! :)

A drop in the ocean

Catch the moment...

Go fish!

Igårkväll tog jag och några av mina underbara vänner cyklarna och trampade till sundet. Badade, fikade och spelade kort. "Finns i sjön" är faktiskt himla underskattat! Riktigt kul när man är många och bara får fråga efter specifika kort! Gäller verkligen att inte tänka fel!

Saturday

Lördagen bjöd på golf, cabbetur, bad, sol och filmkväll!

Svacka

Detta satte helt plötsligt igång när jag och Calle spelade golf idag, lite smått läskigt!
Lite bloggsvacka såhär på sommaren! Märks både på uppdateringen och på besöken. Skärpning på båda håll kankse?! :)

A perfect day!


Bildbomb

Här kommer en bildbomb från min midsommarafton!

Det blev som det blev när det inte blev som det skulle.

Halmstad igår blev inte riktigt som planerat men bra blev det!! :) Istället för havet så gick vi och shoppade och det var riktigt roligt. Köpte bland annat klänningen på bilden! Ni får förlåta mig för webcam-bilderna på siståne, bra bilder kommer snart! :)

RSS 2.0