Innebandy!

Idag drog innebandyn igång igen! Riktigt kul var det och jag längtar redan tills torsdag. Trots att vi bara hade tillgång till halva hallen var det "fullt ös medvetslös" på småmååål:) Kändes sjukt bra att vara på G i alla fall!
Puss / carroa

HjärtaTycker om dig :)


Tingsryd!

En bild säger mer än tusen ord så se och njut! ;)/carroa


Wakeboard?

Gårkvällen spenderades hos pia men en mysig hemmakväll i form av kräftskiva :) Blev lite mörkerkurragömma, busringningar och allsång!

Idag går bilen med familjen mot Tingsryd för ett beök hos Nilssons! Hoppas på att vädret är super och att Frasse vill ta med oss på en båttur och lite wakeboard!? :)

Här är från förrå årets tur, jag kom upp på första försöket o det var sjukt kul! Förhoppningsvis lyckas jag upprepa denna bedrift även iår och lyckas få med lite bilder på själva "åkningen"!

Får slänga in ett "krya på dig" till stackars Calle så han piggnar till lite<3

puss /Carroa


Spontantripp

Moppade ner till Pia och vi begav oss ut på cykel och fotograferade, av de många bilderna var det mest fjönt men varför inte ha kul när man håller på! ;) Några bilder blev riktigt bra och lite motion fick vi på köpet. Fotade även lite när jag kom hem men det kommer upp imon, kan ju lätt bli förmycket av det goda så att säga ;)

Repris på vädret idag? -Ja tack!

/Carroa

Back to reality

Nu har skolan dragit igång på riktigt, lektioner hela dagen och knappt inga raster.
   Jag blev även väldigt sur på schemaläggaren som tog bort mattelektionen på torsdagen och gladde mig mkt eftersom jag då slutade innan två en dag, men nej det var ju bara ett misstag, så hej 15:30 fyra dagar i veckan! Slutar bara tjugo i tre på måndagar och för en bussåkare som jag hjälper det inte så speciellt mkt.... 
De få minuterna vi hade rast ägnade vi åt at sola, för den dära solen ville jävlas med oss och komma fram nu när vi ändå inte kan vara ute, tack! Men visst, lite tid har man ju när man kommer hem så helt misslyckat är det väl inte :)
 Så, slut på klaganadet nu, positivt är ju att man träffar alla vänner igen och kommer in tillbaka i de dagliga rutinerna, vi har ju helgerna att se fram emot, och det känns ändå som att dethär kan bli ett mkt bra år! :)
   Nu vill jag bara att innebandyn ska dra igång igen så allt blir som "vanligt".Kan tilläggas att mina små fotbollsbrudar besegrade ljungby idag!

Puss /carroa
   

16 Augusti :)

Bara för att jag klagade på temperaturen i förra inlägget och sedan tog med mig två extra tröjor så var det inte ett dugg kallt igår^^ Men så är det alltid, har man inte med sig paraply regnar det och tvärt om.
   Kvällen både började och slutade hos Lina :) Massa trevligheter o mys emellan, å nu i efterhand är lite trötthet helt klart acceptabelt ;) <3

Sömnmedlet inatt var förövrigt en blandning av Hitta Nemo och "dåligt-batteri-varning" men det funkade det med! ^^

Bjuder på en egopic från torsdags :)Cya! /carroa

Full fart!

Ljungbydagarna går mot sitt slut men ännu är det inte över! Tänkte bara säga att jag lever, men det är nätt och jämt, haha! Inne i stan blir man halvt ihjälfrusen men jag har mig själv att skylla att jag inte tar på mig mer kläder, "vill man vara fin får man lida pin" Så sant så. Trots det kalla vädret har jag haft sjukt trevligt de senaste tre kvällarna och nu drar jag snart in till Ljungby för en fjärde! :)Bjuder på en bild från förra helgen, för er som inte ser så försöker jag göra tummen upp för att få till en snygg bild, vad jag inte tänkte på då var att tummen upp i "sjöspråk" betyder öka farten, vilket annies pappa gjorde och i nästa sväng stupade jag mkt snyggt xD


/carroa


Inte min dag! haha

Det är tisdagen den 11 augusti. Inte fredagen den 13:onde eller 11 september men det lyckas ändå vara en otursdag! Börjar med att välta ut ett gäng tomater ur kylskåpet, häller sedan upp ett glas mjölk och på något vis stänger jag dörren in jag tagit bort glaset så tappar det, såklart går det i tusen bitar och mjölk över hela golvet.. haha Som om det inte räckte så lyckades jag tappa ett ägg, splasch, o nu var den tredje saken tappad, men nej, min otur var inte över. Pia och jag var ute i trädgården och vi skulle springa runt huset och vi springer emellan ett bord och väggen och ska sedan svänga, och jag svänger innan väggen är slut så springer in i tegelstenarna med pannan och får ett fett skrapsår! Lyckat! Men jag överlever förhoppningsvis :)/carroa

En vecka kvar...

Idag är den en vecka kvar av sommarlovet! Helt sjukt hur fort tiden går, men har ändå hunnit med en hel del denna sommaren, även om man inte kommer på så mkt just när man ska prata om det. Men det är de där små sakerna som gör de, bada med kompisarna, picknick, en dag på sjön, en runda golf eller bara en myskväll:)
Pratade med Mimmi på msn i headset innan idag, och så hörs ett AAAAATTSCHOOO hur högt som helst! haha o mimmi bara: jag var nysnödig! Haha, roligast jag hört på länge :)

Puss /carroa

Ps. Saknar Anna o Amanda!

Hejhopp:)

Helgen har spenderats i de östra delarna av småland, först på fotbollscup med mina småtjejer och sedan bröllop:) Fotbollen gick bra under förutsättningarna, de kom till semi i B-slutspel med endast en avbytare under gruppspelet och ingen i slutspelet, så mkt bra kämpat:) Lördagskvällen bjöd på disco, och jag tog tillfället i akt att ta lite tuffa bilder!
   När cupen var slut åkte jag till Morfar och där gifte sig min moster, ett sött bröllop i en skogsdunge vid en å :)
Mysigt att träffa släkten också./ carroa


RSS 2.0