Ljungby Lasarett och Seattle Grace Hospital

På morgonen idag slapp jag matten och åkte istället till Lasarettet med mamsen, jag hade fått en remiss på min fot och skulle besöka en doktor, det var tyvärr ingen McDreamy eller Mcsteamy men han kunde ändå konstatera att det inte var något större fel på foten, men eftersom det var efter jag tränat som jag får ont så skulle jag prova med inlägg i gympadojjorna och de ska vi fixa nästa vecka..
   När jag kom till skolan hade vi Engelska och då kollade vi på Film, "Angelas Ashes", i den hade de härliga irländska dialekter och jag påmindes om P.S i love you!! De pratar så coolt! :) På biologin skulle vi börja med redovisningar om Djurriket, det roligaste på lektionen var när de som inte lämnat in skulle komma med de bra:a bortförklaringarna haha Den bästa var, jag har gjort klart det men inte sparat det ^^ haha! Efter detta kunde den lyckliga halvan av klassen gå hem men vi som hade labb-eftermiddag stannade troget kvar.. Kemin gick rätt snabbt och var rätt rolig men fysiken var dock inte skoj alls, kändes som den mest meningslösa labben hitills, vi skulle mäta frittfall vilket vi redan haft prov på så det kändes väldigt mycket som slösande av vår tid, men men!
   Tog sedan bussenm till Lagan och gick in till Åbyhallen, hade sedan mina småbrudar och det gick prima! De är mycket duktiga och jag hoppas verkligen att de vinner till helgen för det är dem gott unnat!
   Hemma sen åt vi en god kvällsmat med hela familjen för en gångs skull, träningarna kommer ju oftast ivägen sen läste jag klart min engelska bok och det var skönt så slipper man tänka på det mera. Pratade bla med Amanda på msn och vi snackade om Kullaberg och jag blev grymt taggad!! :D Vi möter också ljungby denna helgen på söndagkvällen och det måste man vara 100 % kry till och på hugget! 
   Men nu ska jag snart krypa ner under en filt i soffan och göra ett besök på Seattle Grace Hospital!
       / carroa


TjugofjärdeFebruari

Idag är det exakt fem månader tills jag fyller år! :) och lika många månader på ett ungefär har det gått sedan pia och jag senast träffade de härliga töserna från kinna, förstår inte var tiden tar vägen och tur är det att vi ska se dem nu allderles snart! ( men nu inser jag att jag tjatar mkt om denna resa men det är för jag verkligen ser fram emot den!!) Det är ju också då bara 10 månader till JUL ( medans jag ändå håller på nu menar jag)
   Dagen har gått ganska fort:) Missade ej bussen idag och det är jag glad var gång jag inte gör! 
   Skolan ganska snabbt och inte så mkt nämnvärt hände, en rolig sak var i alla fall att jag gjorde en knockout på Emma när vi var på en boxningsstation på idrotten haha! FÖRLÅT! men lite skoj var det och hon fick lite kaka av mig som ursäkt :) 
   När jag kom hem satte jag mig framför Tv-apparaten med mamsen och vi tittade på gilmore girls. Vi hade redan sett det avsnittet men bra att äta till något:) Sedan skulle jag räkna matte och jah hann bli riktigt kollrig innan jag såg att jag inte läst noga och det var busenkelt!
 
   Vad halvsex tiden åkte familjen ner till "lagadalen" och åt pizza, sedan skjutsades jag och charlie till våra aktiviteter. Jag skulle vara duktig och sitta i seket på B-lags matchen och det var roligt, rätt mållös match ( 2-2 ) men mkt trevligt folk där så jag hade det skoj ändå! Men nu borde jag ta tag i min engelska-bookreport!
           / carroa

Nyfixat

Nu har jag fixat lite på bloggen och blev relativt nöjd :) fick en hel del "hjälp" av Emma men oftast var det bara jag som var allmänt korkad haha. Men har man brottom så har man. 
   Dagen hra vatt rätt lång och innehållit en hel del! Hade sovmorgon som satt riktigt bra nu efter lovet! Man slapp gå upp halv sju(önskade tiden till väckning men orkar aldrig gå upp då men ändå) utan kunde sova till åtta :) Tog det sedan lugnt och behövde inte stressa alls vilket jag brukar göra. haha Blev skjutsad till skolan och började med Tyska som var rätt okej, vi har nästan mer "höja självförtroendet/pepp -lektioner än själva tyskan, fast visserligen peppas vi på tyska haha.
  Sedan var det dags för Kemi och det var bara en massa teori som var halvt oförståeligt men det gick rätt bra ändå, det gick snabbt i alla fall :) Sen var det lunch och håltimme för min del, där läste jag min roliga engelskabok och timmen gick fort.
   Efter det hade vi Engelska lektion och det var dagens roligaste timme! Vi har sedan en tid tillbaka mail-växlat med en klass i USA, jag mejlar med typ 5 st och vi skulle prata med dem via skype och cam i helklass, vår webbcam funkade dock inte (tack och lov!) så vi kunde bara se dem och det var roligt! vi skrattade som attan!jag fick prata själv i micken vilket var grymt pinsamt men ändå skoj och sen när de var "fria frågor" så var det en som undrade om vi hade springbreak i Sverige och vår engelska lärare sa då att vi har det fast vid påsk och då sa hon: "and what is carolina going to do then?" hahah! så jag bara eh.. go skiing, again haha! så sa mia det och hon bara "oh, cool!"haha roligt var det i alla fall! kan skriva om dem hur länge som helst för de är helt lustiga men rätt sköna!
   Sedan hade vi fysik med Kent-Agent och där hade vi excel, tråkigt! men sista timmen så det gick rätt snab bt. 
   Sen buss till Lagan och F12-träning, skoj men jobbigt!:) Sedan egen träning som var helt ok, utan coach så det var lite oseriöst men ändå bättre än det brukar vid de lägena :) 
   Nu ska jag göra mig iordning för natten! SOV GÖTT!

bara 4 dagar!

               / carroa


ETT STEG NÄRMARE KINNA!

nu är tågbiljetterna beställda, vi ska bli klämsvenskar! (amanda fattar i alla fall haha)  eller tjeckar, det är upp till dig!!:D Har också glömt att berätta för storbloggaren ANNA att jag har skaffat blogg så det blir nästa sak jag gör!
Nu väntar jag på mor och far som ska hämta mig från Pison, sedan blir det hem och duscha och förhoppningsvi lägga in ett inlägg om dagen! :)
            / carroa


Man slutar aldrig förvånas haha

Nu har jag förvånat mig själv genom att skaffa blogg haha! Detta trodde jag aldrig skulle bli sant, men om man har aktiva bloggare som anna och amanda som tjatat och alla andra som har så snygga bloggar så kan även den envisaste typen ge sig :) men vi får se hur länge det här håller i sig, en vecka gissar jag på haha. Men på tal om anna + amanda  så ska vi till Kinna om typ fem dagar!!! jag längtar häcken av mig, vi har inte setts på fem månader nu och det är på tok förlånge sen.
Idag har varit en både rolig, tråkig, jobbig och härlig dag på samma gång! Vaknade rättså tidigt i morse och var sedan duktig o pluggade lite vilket inte var alltför skoj men måste ju göras.. Sen vid 12 så var det samling och vi begav oss med 13 kvinnor til vetlanda. Där blev det förlust tyvärr och det var en riktig skitmatch. Vi han dock inte tänka så mkt på matchen för efter slutsignalen snabbade vi oss in i duschen och körde sedan raka vägen till växjö! :D där var det DM-final mellan ljungby och LAGAN! efter mycket nervösa 4 perioder kunde Lagan stå som segrare!!! YAY :) så dagen var räddad ändå!
  Men nu lockar sängen så sov sött kära människor
                / carroa

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0