Kvällen då Daniel Adams-Ray besökte Ljungby

Härlig kväll hörnini! :) Tack Oa för förfesten, sjukt skoj! :)

Tagga för fest gott folk! :)

Imorgon är det dags för fest i Ljungby! Daniel Adams Ray besöker oss och då ska vi göra staden osäker! :)
Förfest blir det hos Oa! Bilderna nedan från en fest för länge sen hos henne! :)

Cooee by Love UF

De flesta av er som läser min blogg vet nog redan att jag driver ett UF-företag tillsammans med några av mina fina vänner. I kväll tänkte jag att jag gör lite produktfotografering! Dock väldigt svårt att fota vissa av färgerna, både azur (den blå på bilden) och ljusrosa (den persikofärgade här) blir helt fel när man fotar dem. Lite tråkigt måste jag säga!
Så här ser i alla fall våra produkter ut! Hela Kollektionen! :)
Gå in på vår hemsida också! www.cooeebylove.kk5.org

Vackert

Jag tycker att denna bilden är fin på ett lekfullt sätt. Att det också är en superbra kille på bilden är ju bara ännu bättre! :)

Vinterkärlek


Framkallning i STOR-format!

Under jullovet hittade jag rea på poster-framkallning! Endast 85 kr stycket för dessa som är 76 x 50 cm! :) Asbra skärpa blev det också, jag är mer än nöjd! :) Måste bara möblera om lite i mitt rum så de får plats på väggarna ;)

Jullovet i bilder!

Ni bad om bilder, här får ni! :)
Challan njuter av lössnön!
Mys i backen!
Julafton!
Challan.
Callan.
Våra instruktörer under utbildningen tyckte vi kunde skippa teorin, så vi drog på After Ski! :)
LIGHT MOMENT!
Mina nufunna vänner från Sundsvall! ;)

Jullovet!
Tjena Tjena Bloggen!

Här har vi en bild från min och Carls förra skidsemester ihop! Denna var minst lika bra! Nästan två veckor fick jag spendera med min pojk och min familj! Underbart! Massa pudersnö, offpiståkning, julmys, tv-tittande, pusslande, pussande och sedan lite kortspel och bowling därtill! Sista veckan begav jag mig till andra sidan berget för att påbörja en Skidlärarutbildning! En riktigt härlig vecka med mycket skratt och nya kunskaper!

Nu rullar vardagslivet på igen och vi går på sista terminen i grundskolan! Framtiden blir skrämmande men förhoppningsvis riktigt kul! Jag får försöka blogga på någon av mina feta håltimmar så det blir lite rullians här på bloggen igen! Ni som trots dålig uppdatering ändå hittar in här ska få något att läsa eller titta på minsann! :)


RSS 2.0