Cawwow

Idag har vi firat Calles snart kommande födelsedag(!). Träffade en liten pojke med en av de brunaste ögonen jag sett. Först kallade han bara mig för sejjen. Men när han tillslut snappade upp att jag hette Carro så försökte han ju, och cawwow blev det sen hela eftermiddagen!

Stolt syster!

Idag är jag en ovanligt stolt syster! Min stora lillebror har nämligen lyckats med sin första pallplats! Han kom trea i dagens RACE! Mycket bra gjort tycker jag!
(Bild från smålänningen)

33 poäng

Snart kommer älskling! Jag har varit duktig och handlat lite smått och gott till efterätt ikväll så hoppas minsann att det blir mumsigt! Annars har jag bara besökt min kära farmor idag, alltid lika kul att se hur pigg hon är! Försökte lära henne kortspel och det var himla kul när hon gjorde en massa fel och inte förstod, vi skrattade tillsammans åt hur "dåligt" det gick! Sådana minnen hoppas jag blir kvar länge!  Ha en trevlig kväll gott folk! :)

Mums!

Detta goda åt vi i förrgår då min kära broder hade födelsedag!
Ett litet krya på dig till Piagumman passar jag på att skicka och hoppas att hon tittar in här snart! ;) Sen får vi dumma ungar som har åldern inne ha så trevligt på hoffmaestro!

Dramaten!

Massa kläder, skor, och fina miljöer inne på Dramaten!

Stockholm del 2!

El Stockholmo dag 2! :)

-

Följ mig gärna med bloglovin! (LÄNK!)

Wormroses

2009´s version av Maskroser!
Ni har väl inte glömt att rösta kära vänner? :) (LÄNK)

Oändligt djupt

Långt långt inne i en tulpan gömmer sig en väldigt fin miljö måste jag säga! :)

ZLAAATAN!

Kopiering förbjuden utan min tillåtelse!
Vi lyckades välja samma helg som denhär mannen att vistas i Stockholm! Inte illa! Att vi också lyckades befinna oss på samma gata var inte heller dåligt!

El Stockholmo

Lite bilder från första dag! Vi åkte en himla massa buss, länge och långt, tillslut kom vi fram till det som kallas vår huvudstad. Vi möttes av solsken och sjukt varma vindar! Vi åt lunch i gräset på kungliga vetenskapsakademin, sedan föreläsningar där och sen vidare till Dramaten (bilder kommer på det!). Sedan var det inkvatering och fri tid innan vi såg en teater på dramatens lilla scen, Den Girige. Den var ganska bra faktiskt, bättre än jag förväntat mig i varje fall! :) Sedan var det lite kvällsäventyr på stureplan, inte varje dag det ni ;)

Nature

Äntligen fungerar allt som det ska! Jag vill säga välkommen till alla som har hittat hit och hoppas att ni finner något kul! (Ett litet besöksrekord gick det på igår och det är ju trevligt!)
Senare idag ska jag försöka få in stockholmsbilderna också! Puss på er!

The hand!

Har äntligen kommit i lite kontakt med internet i form av pojkvännens dator! Dessvärre har jag inte tillgång till mina bilder så det blir en favorit i repris! Riktigt kul detta med tävlingen tycker jag och glöm inte rösta!!!!! (LÄNK, nummer 5). På tal om sommarkänslor har jag lyckats att få årets första myggbett, inte najs! :( Jag som tänkte skryta för Agnes att jag inte alls fått några myggbett fick snart skylla mig själv för att jag var lite kaxig mot de små krypen och hittade ett på cp-knölen! :( Thats it for today och snart har jag förhoppningsvis fått tillbaka mitt internet hemma! :)

FINALIST!

Jag lyckades komma vidare av 207 bidrag hos Tinkerbella till finalen! Så kom igen nu, rösta! HÄR har ni en länk, NUMMER 5!


Hej!

Hej och fårlåt för dålig uppdatering!
Som sagt har jag varit i huvudstaden! Det var en mycket kul resa som bjöd på sveriges finaste väder iår tror jag. Tyvärr hade jag inte den passande garderoben till så mycket sol.
På grund av diverse internetproblem så kan jag inte lägga in några bilder, får se om jag lyckas imorgon. Det finns minsann en hel del att lägga in ska ni veta!
Att se kändisar tillhör väl ändå när man är i stockholm och visst gjorde vi det; Blondinbella, Ebba von Sydow och sist men absolut inte minst, ZLATAN! ;) Han knäppte jag till och med en bild på som kanske kommer upp! Har en fortsatt bra lördag gott folk och njuuuuut av solen!!!!!!

Tears in heaven

Lite fler bilder från min vattendroppe-fotosession!

Fly baby, fly!

Idag har jag varit himla duktig! Jag har klippt gräset, massa gräs! Ställt in klipparen på kanin-fart och bara åkt medan jag lyssnade på radio, najs! Sedan tränade jag lite och kollade på HIMYM! Nu är det dags för packning! Imorgon bär det av till huvudstaden! :)

Doping.

Nyss hade vi precis en föreläsning om doping. Han som föreläste var bra, dock pratade han sjukt fort och tillochmed snabbpratande jag hade svårt att hänga med. Han pratade om sterioider och om hur de finns i till exempel vanligt proteinpulver som kreatin. Jag visste inte heller att det fanns folk som åt anabola utan att vilja få ut muskler utav det utan bara använder det som en vanlig drog och sedan blir oerhört aggessiva. Att man blir steril av dessa medel är nog inte något som man tänker på, men det borde man! Så man får passa sig för proteinpulver så att man inte åker in för ringa dopningsbrott som gav 2 års lämp/körkort indraget och det är ju inget man vill riskera i dagsläget!

Tänk efter, före!


Brown!

Jag saknar sommaren! Idag kände jag av lite varm luft blandat med härliga vindar, underbart! Jag har varit med min pajk idag. Vi kollade på Stardust, den var söt tycker jag! Sen har jag bara pluggat Historia, blööö... Blir att studera lite till och kanske blanda sista perioden hockey, sen sängen för min del! Puss

Duktig Carolina

Inkommen från en löprunda nu. Usch och fy vilken kass kondis det känns som att jag har. Inte nog med att jag gav mig ut och sprang. Jag sällskapade brorsan vars ben säkert växt 20 cm och han springer alldeles för snabbt för mig^^ Lagom halvdöd kom jag i alla fall fram, och ja nu lever jag och andas förhållandevis normalt! Nu är det dags för Carolina att hitta the shower!

Helgens filmer!

Kollade på dessa filmer i helgen. "Kick-ass" var en riktig överraskning. Jag hade bara sett en framsida och hört att det var en superhjältefilm. Men oj, den var rååå! Häftig, men rå! De cencurerade ingenting. Värst var nog då ett par ben höggs av eller när en snubbe blev mosad i en bildskrotsmaskin. Trots detta var filmen bra gjord, hade många bra skådespelare (Lite kul att se Mclovin från Supersugen) och i det stora hela får den bra betyg tycker jag!
"I love you, man" var däremot allt ifrån rå, en mycket härlig film och inte så förutsägbar faktiskt. Mansdejter är inget som brukar göras filmer av direkt. Sköna snubbar, härligt kroppsspråk och kul humor! Värd att se:)

Gottgott

Igår bakade jag och Calleponken chokladbollar, mums:) Calle gjorde en specialare med honung i istället, enligt honom var det himla gott men jag var konservativ och höll mig till det gamla^^ På kvällen hade mamma gjort Bananpaj! Det var bara banan, pajdeg och choklad, supergott och enkelt! Bra alternativ om man inte vill göra banan och choklad på grillen!

Sommarkänslor

Lukt av båtmotorn, en korg med fika, ljummet vatten, härligt folk och kvällssol! Det är ingredienser till en underbar sommardag!
Jag tävlar hos Tinkerbella om att vinna en reflexskärm.

Lovely

Jag älskar dessa långhelger! Ännu en dag med sovmorgon! Ännu en dag utan skola. Ännu en dag att göra precis det jag vill! Härligt :)
Nu ska jag och Calleman laga lite mat och sen får vi se vart dagen leder oss! Vi hörs!

Världens finaste

Jag älskar när du ler, jag blir varm i hela kroppen och en massa fjärilar börjar flyga runt i magen! Jag älskar din varma kropp mot min när vi ska sova. Jag älskar att din hand passar perfekt i min. Jag älskar när dina läppar möter mina. Jag älskar när du skrattar! Jag älskar att du är min. Jag älskar dig!

Du är det bästa som har hänt mig

GALET!

Festen igår var kanoners! Härligt folk, presentöppning, god tårta(!), dans, hopp och bad!!! Crazy! Så här kommer en BILDBOMB! :)

AGNÄS

Idag fyller min älskade vän 18 år! Som du/vi har längtat! :) Puben och körkort!! (dock två månader innan mig, får rätt hoppas att du klarar dig själv, fniss!) Massa grattis gumman!

Yellow

Björkarna börjar äntligen slå ut! :) Bara lite värme kvar! :)

Tallklinten!

Idag bär det av till Odensjö och närmare bestämt Tallis! Fest står på schemat för Agnes, Matilda och Annie! :)
Ett födelsedagsbarn till finns det ju idag, grattis Filip!:)
Här kommer lite gamla godingar från Tallklinten!;)

-

Att ta tag i plugget idag känns så himla motigt. Kommer hela tiden på saker som jag kan göra istället. Ikväll är det hockey och desperata hemmafruar! 20 min plugg nu får förhoppningsvis räcka! Heja Sverige! :)

Oh no!

Jag har på senaste blivit en hejare på att spräcka jeans! Mina favoritjeans är helt söndertrasade och senast idag hördes ett sprickande ljud när ännu en bit till gick upp. Jag hade tills i lördags ca. 2 par hela byxor och då lyckas jag självklart göra hål på en av dem mot en kakeluugns-lucka, grattis! Så idag tog mor med mig på en jeans-letar-runda och vi hittade som tur väl var ett par brallor! Välbehövt trots att slitna jeans är bland det skönaste som finns! :)

Till min väns fina kommentar får jag väl svara, 1) jag har blivit tjockare än då jag köpte jeansen! eller 2) Mina jeans är inte lika viga som jag är!
-En blandning är nog mest rätt ;)

Soccer

Äkta glädje! :)

Det luktar solsken!

Photobucket
Solen skiner igen = en ännu gladare Carolina!
När jag kom hem idag doftade det nybakade muffins! De ska jag nog äta till efterätt ikväll men först måste jag göra mig förtjänt av dem genom att plugga lite Fysik och övningsköra lite hade jag tänkt!

bara en droppe regn...

Lördagens regn-photoshot! Idag har jag bara slappat och ätit massa mat! Kollade på fotboll med Calleponken och då vann Chelsea! Nu är det Sverige-Norge, heja heja!!!

Massor av droppar regn..

Idag har jag trotsat det tråkiga vädret och gjorde sånt som inte förknippas med dåligt väder. Vanligtvis skulle jag nog bara lagt mig och kollat på en mysig film och låta den tråkiga dagen gå. Men inte idag. Inspirerad av regnet tog jag ett feteparaply och kameran med teleobjektivet på. Svårt, blött och kallt var det men jag tror att jag lyckades knäppa några bra! (Datan vill dock inte som jag vill idag så det blir inga bilder just nu..)
Nummer två på trotsaregnetlistan var att åka moped! Premiärturen blev ner till Ringvallen där jag (nummer3) kollade på fotboll. Förhoppningsvis blir det körkort i sommar så man slipper det där näst in till LGF-fordonet.
Resten av dagen spenderades hos Farmor med Klick-klack-spel och sen kom Calle också! :) Imorgon hoppas jag att solen skiner in genom fönstret när jag slår upp ögonen! (nu gäller det att hålla tummarna!)

Rainbow



Hittade ett kul tips på en blogg igår så idag exprimenterade jag lite med vattenkranen! Vad tycker ni? Jag tycker det blir himla tufft:)


Idag är en bra dag!

Finns inget annat än positivt med denna dag!
+ sovmorgon
+ inga läxor som behöver göras (är redan klar med den enda som behövdes göras, yes!)
+ solen skiner!
+ ett härligt impulsbesök av lite vänner från andra delar av småland!
+ dagens motion är redan gjord då stavgång testades på gympan.
+ Carl kommer hit :)
+ och jag är glad!

Daaance!

Dansuppvisningen i helgen! :)

Glädje!

Känner mig himla duktig just nu. Har nämligen precis kommit in från en runda powerwalk. 6,5 km fick jag ihop på eniro.se faktiskt ganska bra:) Hann svänga inom Pia på en blixtvisit med! Förvånande nog slapp jag undan det värsta regnet. Himlen såg hotande ut men istället började solen skina, glädje! :) Jag är så himla glad att våren är här! Jag känner mig mycket friskare på något sätt (fast nu får jag ju bortse från min förkyldning) men jag blir absolut glad av alla de fina färgerna och min kamera blir minst sagt glad när den får följa med ut på äventyr! See you later!

Highway man!


Härligt, härligt!

Mormors trädgård
Idag har jag varit med min kära pojkvän. Vi tryckte i oss en hel B&J vilket var helt underbart gott och så kollade vi på New Moon. Den var bra tycker jag allt. Tuffast hade ju helt klart varit att vara en sån varg eller varulv;) Med senare eftertanke kommer jag nog fram till att jag har det kanon som det är nu! Mitt liv är helt fantastiskt bra utan superkrafter;)

Woho!

En väldigt mysig förfest i fredags måste jag säga! :) Tack brudar!

Partyy partyy

Valborgsfesten blev mycket lyckad:) Först en supermysig tjejkväll hos mig och sedan avslutande fest i stan! :) Härligt värre! :) Här har vi lite partybilder ;)

RSS 2.0