Back on track!

Nu är jag tillbaka på hemmaplan! :) Efter 22 timmars resfärd rullade vi in i ljungby. Sen blev det lite skolarbete som jag inte orkat ta med (glömt med flit rättare sagt). Får tacka Agnes för hennes insats! Kanonjobb trots alla er som hon så bra uttryckte det, torrbollar! ;)

Jag har i alla fall haft det underbart! Upp tidigt varje morgon till en mycket god frukostbuffé, sen ta sig till ett skidområde. Njöt av goa backar och härlig offpist med både skidor och snowboard. Solen sken härligt mycket och jag kanske till och med fått lite färg om kinderna. Sista dagen såg inte ut att bli bra till en början. Snöoväder och man såg knappt ingenting, men vi gav inte upp så lätt! Efter lunchpausen hade det slutat snöa och lättat upp och skam den som ger sig för vi fick 20 centimers nysnö och orörda backar och offpister! Det var bara att luta sig bakåt och glida ner på brädan, lätt de skönaste åken på hela veckan:D På kvällarna var det trerätters och två kvällar var vi ute på galej!

Här kommer lite bilder, ännu mer kommer så småningom!:)



Nu ska jag hoppa in i duschen och i eftermiddag ska jag träffa min saknade älskling! Ha de!

Pusspuss/carroa

Kväll/natt/dag i ljungby :)

Igår fick jag nog av Odensjö och begav mig in till Ljungby till Oa. Sedan drog jag, fia och vår chaffis Oa till Linda där kvällen spenderades med popcorn (efter att imupulsivt kört ner till Maxi och sprungit genom butiken 21.58 bort till popcornen innan de stängde 22.00) och tv.
Sedan blev det besök på nautilus idag och efter det kom brossan och hämta mig och så blev det lite shopping på city gross!
Enligt säker källa var Österrike-flickorna på igloo-party igår! Lät ju spännande och jag hoppas att ni hade kul!
Imorgon kommer de hem och jag avslutar härmed mitt uppdrag som gästbloggare. Hoppas att det varit uppskattat även om ni är torrbollar som aldrig kommenterar :)
.
Ha en trevlig kväll! Speciellt alla 18-åringar som ska på harrys och harcore...!
"Bara" 76 dagar kvar nu sen så får jag också följa med :)
/agnes


Icecold!



Bild från i höstas, längesen man såg is, allt är täckt av snö! Undrar om det ligger mer eller mindre snö när jag kommer tillbaka..?

Pusspuss/carroa


"Tänk på Aliensarna"



Awesome! :D

Pusspuss/carroa


3 years ago..



Jag och Ida i Caribbean:)

Pusspuss/carroa


IKEA

För min del blir det IKEA idag :)
/agnes

Baoutaknut!



Förhoppningsvis har jag det asnajs!

Saknar alla mina fina vänner därhemma! :)

Pusspuss/carroa


2000 km ifrån varandra!



Du är iväg norrut och jag söderut, avståndet ligger någon stans på 2000 km, låter riktigt långt måste jag säga! Saknar dig grabben min! :) Älskar dig<3

Pusspuss/carroa

 

 

Naw så gullsigullsigt :) /agnes


Flickor på Teknis

Jepp, både jag och Carro tillsammans med sju andra flickor från Sunnerbogymnasiet blev antagna till att få åka ner till Lunds universitet i tre dagar på Flickor på Teknis i mars! Spännande :)
Till en början var det smått förvirrat då "Vi har haft problem med att förstå rangordningen som din studievägledare har gjort i anmälningslistan (det är en massa omändringar och överstrykningar i den)" haha blir vi förvånade?! Hon är ju allmänt förvirrad den där syon...
Tur att det löste sig tillslut i alla fall och att vi allihop får åka!
Kanske bor det en liten tekniker inom mig fast jag inte vet om det bara? :P
/gästbloggaragnes :)

FÖDELSEDAG!


Sportlov! :)



Har ni ett bra lov mina vänner? :)

Pusspuss/carroa


Agnes här :)

Jag har fått ett ärofyllt uppdrag att hålla upp stämningen på carros lilla blogg nu när hon är iväg och fröjdar sig i Österrike. Känns rätt onödigt att åka hela vägen dit måste jag säga när vi har 1 meter snö här hemma! :)
För varje dag kommer ett förberett inlägg av carro och sen får vi väl se om jag slänger in en rad då och då också kanske.
Ha det gott igelkott!
/agnes

F4



Inget kan stoppa oss! :)

Pusspuss/carroa


Snow



Snötäckta berg och oändligt stora skidsystem, det är nog så min omgivning ser ut!

Pusspuss/carroa


Österreich

I morgon åker jag :) Jag ska försöka hålla bloggen aktiv på något sätt!  Så fortsätt att titta in mina kära vänner! Ett härligt sportlov önskar jag er också!

Pusspuss/carroa


En dag kvar!



Längesen man såg något grönt nu! Men för min del kan snön gärna ligga, bara den försvinner utan en massa slask sen;)

En dag kvar tills jag och Mamma åker till Österrike! Blir en riktig tjejresa då Pia, Josse och Louise också ska med :D Gött gött gött! :) Jag är riktigt taggad för jag har aldrig varit i Alperna och det har alltid varit en dröm att åka dit:) Hoppas att det leder upp till mina förväntningar! :)

Snart ska jag gå hem med min älskling och sen ikväll blir det att packa och träna! :)

Hörs senare gott folk!

Pusspuss/carroa


Jag vill inte ställas inför en massa val...



Det var tider det, när ett 3 meters snöhög var ett berg!

Idag har jag coachat mina småbrudar, gjort klart redovisningen på Praon, sökt sommarjobb och snart ska jag välja individuellt val och valbara kurser till nästa år. Alla valen är så svåra, ska jag välja bort det och det för att få de och de istället? -men tänk om jag behövde det andra sen och inte det jag valde till istället. Allt kan bli så rätt eller hemskt fel. Jag tycker inte om när framtiden beror på små val man gjorde när man var "ung och dum". Jag vill veta hur mina val förstör/förstärker mina chanser till vidareutbildning.. Men det är ingen som vet det nu för jag vet inte vad jag vill bli! Livet är hårt ibland.. Just nu lutar det mer åt att satsa på det som är roligare men det återstå att se:)

Pusspuss/carroa


3 år sedan!

Vid den här tiden för tre år sedan var jag i Caribbean! Jag kan inte förstå att det har gått tre år?! En underbar resa var det och verkligen ett minne för livet! Vi var på kryssning och besökte 9 öar på 11 dagar. Det är något jag skulle vilja göra om någon gång:)



Ja, tummen upp! :)

Pusspuss/carroa


"Hände allt detta i matsalen?!"



Helt underbart!

Pusspuss/carroa


jag är lost..

Nu är jag trött på matten, hatar när man fastnar, då krånglar allt och inget vill sig! Nu ger jag upp. Tur att vi ska ha ett miniräknar-löst prov för då blir det inte alltför komplicerad, eller det kanske blir tvärtom? Det återstå att se i morgon.. Funderar på att bara skita i allt och gå och lägga mig, kanske är just en lång natt vad jag behöver. Men kommer jag att gör det?-Troligen inte.
Jag vill att det ska bli fredag och att allt jobbigt ska ligga bakom mig!

Försökte tänka lite på annat och hittade denna bilden från en rolig golfrunda!



Pusspuss/carroa


Matematik



Idag blir det plugg, plugg, plugg! Matteprov och spanskaredovisning vankas imorgon. Så sin, cos och tanfunktioner med derivator, andrederivator och alla deriveringsregler och massa mer ska in i skallen, wish me good luck!
Hörs senare! :)

Pusspuss/carroa


Jumpstylarna! ;)



Goa grabbar på 25:an!

Pusspuss/carroa


Hemmafest!

Lite gamla godingar från Agnes pyjamasparty i höstas! :)






Pusspuss/carroa


Sex underbara månader!

1 halvt år, 6 månader, 183 dagar, 4392 timmar, 263520 sekunder... Den hitills bästa tiden i mitt liv, jag älskar dig Carl! :)

Älsklingen skrev sms att jag skulle hämta ett paket på posten ikväll och det gjorde jag. Har gått och funderat hela dagen var det kunde vara men jag gissade då inte på det det var. Det var nämligen ett par "uppvärmningsbara" innetofflor! Hur goa som helst, bara stoppa in i micron och köra i en och en halv minut sen är de kanonsköna. Luktar gott gjorde de också:) hihi Passar det perfekt till mig som alltid har så kalla fötter :) Tack bästa du:)



Pusspuss/carroa


Alla hjärtans dag!


Jag önskar er Alla en massa kärlek :) Själv fick jag bara vakna upp med min älskling för att sedan åka på match (3-3, 1 mål) Men man ska glädja sig åt det lilla:)

En extra puss till min Carl, jag älskar dig! Massa kramar till mina kära vänner också! Ni är underbara ska ni veta:)

Pusspuss/carroa


Kladdkaka!



Det fortsätter att snöa och jag gillar det faktiskt, snö är mycket härligare än slask och regn!=)

Nu har jag och Calleponken bakat kladdkaka, mumsigt värre blir det sen till efterrätt! ;)

Ni glömmer att kommentera mina kära läsare! Både positivt och negativt kan vara bra! :)

Pusspuss/carroa


Läktarn



Olle och jag som står för bilderna! :) Enjoy :)

Nu ska jag mysa med min saknade älskling!:)

Pusspuss/carroa


Operations-bilder!

Jag varnar för att detta för vissa kan ses som "starka bilder"!

Men här kommer i alla fall ett urval av de bilderna jag tog på operationerna.

Bröstförminskning, hudtransplantation, fettsugning, handoperation och korsbandsoperation.


Pusspuss/carroa


Bad touch

Sista rundan partybilder från Bergner ;)




Pusspuss/carroa


Borta bra men hemma bäst



Rubriken får tala för sig själv:) Hörs imon gott folk!

Pusspuss/carroa


Fjärde dagen:)

Idag har jag haft fullt upp, därför ingen bloggning förräns nu.. Har varit på avdelningen och skött om patienter idag, lyckades med den roliga bedriften att tappa en bricka mat över halva korridoren, men jag skrattade åt det och det gjorde de andra också. En av "damerna" sa halva eftermiddagen till alla att " ja idag har vi stek på väggen... " haha Sedan var jag lite på CT igen. Han som sköter den är väldigt trevlig och skämtar mycket. Idag hade jag lite svenskaundervisning och det var riktigt skoj, att uttala svenska om man är tysk är tydligen väldigt svårt ;) Idag var där inte en vanlig CT, utan de använde CT:en till att få in en spruta rätt:)
Efter praktiken gick jag på bio, mer om detta en annan dag ;)
Imon är det en stund på praktiken sen åker jag hem igen:) Så snart ses vi :)
pusspuss/carroa

Valentines day

Verkar vara en väldigt söt film tycker jag:) Antagligen himla romantiskt ;)
Pusspuss/carroa

Black eyed peas

"Dagens låt" blir helt klart I got a feeling med Black eyed peas, den spelades både till och från praktiken. Här är en härlig parodi på låten!:)
Pusspuss/carroa

Lugg? ;)

Hittade denna bilden i min gamla bilddagbok, lugg igen kanske? Eller ser man bara liten ut igen tro.. haha:)
Ursäkta den kassa kvaliteen.
Pusspuss/carroa

Tredje dagen...

Idag stod OP(operation) på schemat. Det började med ett ögonlyft vilket var väldigt coolt, där kunde jag dock inte ta några bilder för patienten var vaken och hade endast lokalbedövning. Sedan var det en fettsugning av knä och inne/ytterlår. De tog ut över en liter fett och resultatet såg bra ut... Efter det var det tre stycken hand-operationer, lite nerver, senor och ben som skulle ändras. Tillsist var det en hudtransplatation på en man som hade haft en tumör.
När vi hade städat klart och slängt allt kunde jag äntligen äta, över 7 timmar sen frukost, snacka om att min stackars mage skrek efter mat!!
Hur går det för er andra? :)
Pusspuss/carroa

Here it goes again....

Ber hemskt mycket om ursäkt, har glömt att ladda upp förra veckans avsnitt!! Här kommer det:)
I love it!
Pusspuss/carroa

Dag 2

Som svar till förra praktik-inlägget blir det kanske lite bilder upplagda, dock inte förrän jag kommer hem. I helgen skulle jag tro:) Idag har jag kollat "korsbands-operation, varit vid uppvak, avdelningen  och kollat CT:s.
Och jag ber om ursäkt att jag inte klargjorde innan hur mycket mina kära vänner betyder för mig, för ni betzder en himla massa, ni är värda mer än min vikt i guld (vilket blir en hel del ;)haha)!
Pusspusss/carroa

Hjärtat



Jag saknar dig hjärtat, du är den bästa grabben i hela universum! Du får mig att må så bra:)
Älskar dig oerhört mycket!

Lever det bästa livet just nu, har en underbar kille, underbara kompisar och en underbar familj, mer än vad man kan önska sig! Saknar er alla! :)

Pusspuss/carroa


Kära bloggläsare..

Nu kommer jag att låta lite småtöntig sådär.. men.. igår inträffade något väldigt tråkigt(nu överdriver jag en aning men ändå) "besöks-flopp" var det, sämsta på 2 månader! (gud vad jag känner mig löjlig, men lite tråkigt är det..)
Sen tycker jag att ni kommenterar allderles förlite (utom Agnes och Pia som får till ett par rediga långtradare ibland och några fler trogna kommenterare) Så någon kommentar då och då värmer :) (inga kommentars-spam igen, herr liljedahl!)

Förresten, vad vill ni se mer av i bloggen?

Aja, haha detta var lite mysko inlägg..

Pusspuss/carroa


Love is my drug

Än är ni inte mätta på party-pics, eller?



Pusspuss/carroa


Operation

Idag var första dagen på praktiken. Började med en rundvandring. Sen var jag och kollade på när de gjorde CT på bland annat skalle, axel och rygg. Det helt klart coolaste var när man såg ögonen, de är läskigt runda alltså! Sen fick jag ta på mig OP-outfit och gick in till min moster, först var där avslut på en handoperation och sedan började de på en Bröst-reduktion (förminskning). I vanliga fall gillade de inte att ta in praktikanter för de brukade börja må illa och var tvugna att gå ut, men jag sa att jag ville se ändå och det gick kanon:) Fick ta bilder, men har inte lagt över dem i datorn. Fast kanske inte ska lägga upp dem här, är det för "äckligt"? Ni naturare kommer nog i alla fall få se några när vi ska ha redovisning ;) Detta var delar av dagen hörnini ;) Tyskan går faktiskt ganska bra så det kommer nog bli en bra vecka!

Hur har ni andra det på hemmaplan? :)

Pusspuss/carroa


Old pic

Jag hittade denna bild i bloggens bildarkiv. Den är gjord förra febrari. Nu borde det lätt varit fler bilder, med fler personer och fler hjärtan:)
Pusspuss/carroa

Challan

Photobucket

Challan, nyår 08/09

Pusspuss/carroa


Tacka vet jag skype!

Nu sitter jag och snackar med Calleponken på skype och det är underbart, kunna prata med dem som är i hemma, gratis!
Imorgon börjar praktiken och lite nervös är jag för språkdelen men det ska nog gå bra:) Får se om det blir något kul att berätta imorgon om jag får tillgång till en dator.
Hoppas att det var en trevlig kväll hos Agnes igår!
Pusspuss/carroa

Germany

Har inte berättat för er, men jag är utomlands;)
Vi på natur-tvåan har vår första/enda praktik, så jag tänkte att nu måste det bli najs, testade om jag fick vara på rättsmedicin eller kriminallaboratioriet, men det var jag för ung för, så jag ringde min moster i Tyskland och där ska jag vara i en vecka på en klinik för plastikkirurgi, orthopedik och neurokirurgi, blir nog mest att titta på men det blir nog lärorikt och väldigt bra! :)

Måste bara säga att det var lite krabbigt att skriva på ett tyskt tangentbord! y och z bxtte plats och för att göra "å" var man tvungen att hålla inne "alt" och trycka "134"

Pusspuss/carroa


Gamla tester


Walking in Memphis

Nu kör vi en runda till! ;)




Pusspuss/carroa

PS. Detta var mitt 200:ade inlägg! ;)


Hestra!



Bildbomb! Sjukt skojigt var det i alla fall!;)

Pusspuss/carroa 


Torsdag

Endast två lektioner idag, fett med najs:) Hestra igår var kanon, lite bilder kommer kanske senare idag!
Pusspuss/carroa

@ School

Sitter i skolan, har bara en stund spanska kvar, sen stressas det hem till Calleponken för att hämta grejer och sen bär det av till Hestra:D
Grattis till Oa med som fick körkort igår! Weeeeii:) Jag är AVUNDSJUK!

Pusspuss/carroa


Vänskap på avstånd!

Jag saknar mina underbara kinnavänner!( jag vet ett himla tjat om för alla er som inte vet vilka de är, men det bryr jag mig inte om) Jag kan tala om för er att de är bland de underbaraste tjejerna jag har träffat. Vi fyra tillsammans är oslagbara! Så mycket som vi har skrattat ihop, både med och åt varandra^^ Tråkigt att vi bor en bit ifrån varandra, enda fördelen är att man har något kul att längta till.
Anna, Amanda, Pia och Carro, tillsammans är vi ett fantastiskt team ;)



En bild för var gång vi har setts! Jag blir inte annat än glad av att titta på sådana här bilder!

Förresten, imon sticker jag till hestra med en massa trevliga människor!

Pusspuss/carroa


Plugg...

Idag har jag spenderat min mesta tid med min historiabok, prov imorgon och det var väl på tiden att bruka lite allvar att studera in det dära om Antiken. Att hålla koll på fya gubbar på A blir duktigt, Archimedes, Augustus, Aristoteles och Aristarchos typ, aja det ska nog gå vägen! Jag blir så sjukt gottesugen när jag pluggar(ledsen Agnes, men jag bröt vår lilla "överrenskommelse" och åt lite choklad^^^) Men vet-ni-vad, detta hade varit sjukt gott:



Mammas snickers-tårta! ;) Helt underbar:)

Pusspuss/carroa


Sveriges största expresslift!

Till sommaren kommer de att bygga ut Björnrike! Jag är superglad! Var på tal för flera år sedan men då la de ner projektet! Nu är det igång igen:) Sveriges största expresslift kommer det att bli, två nya nedfarter och lite transportsträckor! Visserligen förstörs lite najs offpist, men ny - för mig outforskad- offpist blir tillgänglig!
Jag längtar sönder till nästa säsong, den bästa skidorten jag besökt kommer bli ännu bättre!



(bildkälla/mer info)

Här kommer lite najs pics, enjoy!:



Bilden på mig är tagen av Pia, resten av mig! :)

Har du varit här eller vart gillar du att åka?:)

Pusspuss/carroa


Put your hands up in the air!




Första bilden tagen av Peder har jag för mig ;)

På dagens schema står massa innebandy och plugg, ha det gott! ;)

Pusspuss/carroa


RSS 2.0