Come on!

Jag vill ha sol! Igår kom den fram en liten stund och jag låg en timma och kände den där stekande härliga känslan men mer fick man inte! Vi har ju försjutton sommarlov, sommar = sol!? väl? Aja, Spanien, Italen, Turkiet med flera hade strålande väder så man borde kankse ta en sista minuten bara för att komma til värmen, men får väl bli att bara sitta och vänta tålmodigt på att den kommer hit snart igen:) 
   Gårdagskvällen var mkt trevlig och spenderades med Pia och tre galna pajkar på longboards ;P Ikväll blir det att kolla på film med Pia och Sofia och ha det allmänt trevligt :)28 juli

Idag har det verkligen inte hänt nått skoj, men får skylla mig själv som inte tar tag i nått ^^ Har i alla fall gjort en massa nytta, klippt en massa massa gräs så trädgården är fin:) Däremot är jag full av rivsår av alla träd och buskar jag har kört förbi ^^ Solat i en kvart har jag med hunnit med men det blev nog inte så mkt resultat och kallt var de! 
   Provade förresten sreetsurfen igår och det gick väldigt bra, körde 10 varv runt pappas verkstad/kontor och det blev en sisådär 1,5 km :P Tränade magen grymt mkt och benen, och skoj är det ju samtidigt! :) Får väl se om det blir repris ikväll!
Imon hoppas jag på bra väder och att det händer lite kul!

/carroa


Tårtbak:)

Vandrade ut i skogen idag med min kära hund som sällskap. Gick till det stället där mamma sa att "där fanns massa blåbär", men jag hittade då inga. Men om jag nu hade tagit mej ut så var det inte att ge upp i första taget så jag letade lite till och tillslut fann jag dem! Så en i en halvtimme satt jag där med min "bärplockare" och plockade blåbär.. När jag skulle gå hem insåg jag att sällskapet mitt redan traskat hem för en stund sen, och mycket riktigt för när jag kom hem stod hon där och väntade :) Blev sedan att göra en liten tårta av dessa blåbär och gott blev det! Så en 45-minuters utflyckt kunde resultera i nått riktigt bra!
 


   Nu funderar jag på om jag skulle ge mig ut på streetsurfen och testa om det kan vara någon bra träning!
                       / Carroa

Saknar...

...innebandy! Jag vill ha veckan full av träningar, coachning och massa matcher! :D Saknar vinsten mot Ljungby (haha!) och iår blir det inga derbyn, surt de... Men en bra säsong ska det bli, det hoppas jag verkligen! Och mina småbrudar ska bli minst lika bra som vi :)
  Mindre än en månad kvar nu tills träning och lite mer än två månader tills matcher, JAG VILL SPELA MATCH! Vara genomsvett och känna att man gav järnet och vann!! :D
Såg även hur grymt snyggt mitt "gamla" blad matchade mitt nagellack ^^

/Carroa


 


Bio med Pia

Nu har jag kommit hem från Växjö. Jag och Pia blev inskjutsade till stan och väntade där på bussen.. Pia tyckte det tog sån tid för den och jag sa att det är nog bara mkt folk som ska på och då svarade Pia, eller inte, jag menar hur många åker på en söndag klockan fyra! haha Men när bussen kom så fick Pia ge sig för den var knökfull^^ När jag fått en plats kände jag något lustigt på tårna, och då var där en hundvalp som låg och slickade mina fötter, haha! Men söt var den:) 
Framme i Växjö sprang vi in och hämtade ut biljetterna till Harry och kom lagom i halva reklamen:) Filmen var bra tycker jag och jag får tacka Pia för att hon stod ut med mig, haha det som händer i bio-salen stannar i bio-salen ^^ 
 
                      / Carroa

Macro.

Spenderade gårdagskvällen hos Pia och grillade med hennes familj. Kollade sedan på Tv och det var kriminal serier :P Beställde sedan biobiljetter till Harry Potter så idag får vi se om den lever upp till våra förväntningar! Har även idag varit uppe tidigt och hushållit mina djur för att sedan äntligen kunna somna om och sov ända tills halv tolv :) Hann med att knäppa några bilder idag med så här kommer lite...

/ carroa


Tidig morgon.

Idag var andra dagen  detta lov som jag steg upp tidigare än skol-tid. Hunden väckte mig vid halv sju, då ville hon ut. Sen jamade katten för allt han var värd, och då ville han ha mat.. Så det var bara för mig att gå upp och som en zoombie mata katten och sedan släppa ut mina små väckarklockor. Det var då jag la märke till daggen, som egentligen är där varje dag men då när jag ligger djupt sövd i mina drömmar. Men denna dag tog jag på mig gummistövlar och gick en fotorunda..
 

Bloggtorka..

Jag ser att ni är ett par få tappra människor som besöker här, så nu ska vi se om jag kan uppdatera lite igen:)

Igår fyllde jag den meningslösa åldern 17 men den ska fyllas den med! Dagen bestod av grattande och lunch hos farmor för att sedan ha några av mina bästa vänner hemma! Tack för att ni gjorde dagen så härlig! :)

Får slänga in ett Grattis till Emma som fyllde den 23 (attans att hon ska vara en dag äldre!) och Anton som fyller idag!

/ Carroa


RSS 2.0