Måndagshälsning!

Hej på er!
Får ursäkta för mycket dålig uppdatering! Kan tyvärr inte lova förbättring men ska självklart försöka. Jag har nu varit här i fyra veckor och det är fortsatt underbart! "Mycket jobb" och härligt umgänge både i backen och hemma! Ska försöka ladda över bilder till datorn snart. Hade bästa skiddagen igår med bluebird (klarblå himmel och sol) och -5 grader.
Hörs snart igen! Kan knappt fatta att det strax är mars!! Pusspuss

Bilden är från "Skishowen" som vi skidlärare har på torsdagskvällar. Roligt värre.
Massa kramar och high-fives får jag (längst till vänster)!
 
 

15th

Hejsan!! Veckan har gått SÅÅÅ fort! Känns som igår jag satt och tittade melodifestivalen med mina sambos men det är ju för sjutton lördag igen imorgon. GALET! Sedan vi hördes sist så har jag:
- varit på Tacokväll! Himla mysigt!
- jobbat extra i Hyran
- gått hem varje eftermiddag/kväll (ca 2,5-3 km)
- haft massa skidskolelektioner + extra kvällslektioner. PLUS att jag har haft första snowboardlektionerna!!! WOHO, det gick super!!
- varit en Ulv (djurdräkt med megahuvud, ska visa bild någon gång) på Skishowen, HIGH-FIVAT med typ 100 ungar och blivit totalt genomsvett!
- Storhandlat på KIWI med Louise, unnade mig lite extra mycket frukt och grönt! Det var ju trots allt alla hjärtans dag igår! ;) 
- Fått två mycket söta ALLA-HJÄRTANS-DAG-kort! Blev superglad! TACK!
 
Jobbar även imorgon så söndag blir min lediga dag denna veckan, så skönt det ska bli med sovmorgon!!
 
PS: Som om det inte vore nog med att vara gräsänkling på Alla <3-dag så får jag inte spendera vår halvårsdag heller med Calle... Tur att 3,5 år inte är så jämt i alla fall ;) ÄLSKAR DIG!
 
Sampai Jumpa Nanti (See you later på Indonesiska)

SATURDAY = PANCAKE DAY!

 
Pannkaksfrulle idag bara för att det är helg och jag är ledig! Havregrynsgröt under vardagarna för att få förtjäna något såhär underbart på helgen! Lyckades verkligen idag: Probably the best pancakes I have ever had!

Fick skypa i morse med mina pojkar som är ute och reser och de är nu på Bali: flashbacks!!!! 
Men jag ska inte vara ledsen... FÖR: Jag har bokat en månad till Indonesien i maj igen! Blir minst två veckor på surfcampet och sammanlagt borta i fyra veckor. Så nu har jag en extra morot att jobba extra hårt resten av skidsäsongen, sen hem en snabbis och iväg! Tillbaka sen igen lagom till den svenska sommaren drar igång! Helt underbart bra! Så jag börjar få lite av en plan på livet! Behöver bara bestämma mig för jag vill utbilda mig till så jag kan börja plugga till hösten - det hade varit så skoj!!
 
 
Ska bli så kul att komma tillbaka till detta fantastiska ställe!

Veckan har gått fint! Igår jobbade jag första dagen i Gaupeland för den här säsongen, det är ett barnområde med rullband som man sköter så allt går som det ska. Dock inte så mycket barn igår så det var ganska lugnt men många timmar! Idag har vi -26 grader så hittills stannar jag inne! Får se om det blir lite åkning i eftermiddag :) Puss på er!
 
 

NY VECKA!

 
Ny vecka, nya möjligheter!! Det är nu min andra vecka i Hemsedal och även högsäsongsvecka! Det betyder massa barn och mycket folk! KUL! Här uppe har vi en arbetsklädd CAROLINA (men de danska barnen kan inte säga CarolinA så de säger CarolinE!) Idag frågade jag barnen hur gammal de trodde att jag var, en sa 10 och en 50... haha vet inte riktigt hur jag ska tolka det! En annan grupp åkte runt och dansade gangnam-style när vi körde "följa-mig", haha söta ungar! Jag har världens bästa jobb!! Förresten, jag ska få undervisa lite snowboard också när jag haft lite praktik med det! Ha det bäst!

RSS 2.0