HÖST I UMEÅ

1. Generalmössan på - jag blev nämligen tillsammans med tre andra i klassen vald till att vara General inför nästa termins välkomstaktiviteter - Se till att att allt praktiskt fixas och delegeras samt ha översikt när allt väl kommer genomföras. Alla fyra kommer ha sådana här snygga mössor så vi syns väl vilka vi är ;)
Med tanke på att det redan har gått fem veckor sen jag flyttade hit och jag knappt hunnit knäppa med fingrarna så kommer nog nästa termin infinna sig snabbare än fortast. Det kommer bli mycket jobb men förhoppningsvis också himla skoj!!! Ibland måste man ju hoppa ur sin lilla bekvämlighetsbubbla och testa på något man aldrig gjort innan, hur ska man annars veta om man tycka det är kul eller inte? Man ångrar ju oftast bara det man inte gjorde... Så jag ser fram emot en lärorik termin, med allt vad det innebär: vanliga studier, mina olika projekt (kommer berätta om ett mindre snart!), träffa vänner, träna, och hinna sova! - prioritera och planera kommer jag i alla fall få mycket erfaring av!
2.Denna vackra utsikt får man från Sjukhusets nionde våning där jag nu ätit lunch (matlåda!) två gånger!! Kommer garanterat gå hit fler gånger!!
3. Hösten har kommit hit mer o mer, nu börjar träden gulna och detta är taget utanför vår gränd!!
4. Mamma och Pappa var här på ett mycket kort men naggande gott besök i början av veckan! Lite extra kramar, mys och familjenergi är alltid välbehövligt!
5. Vi har fått våra "ID-kort" som vi ska ha när vi är på sjukhusen i olika sammanhang. NU KÄNNS DET LITE MER PÅ RIKTIGT!! Första användningsdagen blir på måndag då jag ska åka till en Hälsocentral (det heter inte Vårdcentral här i Umeå (eller norrland, oklart var gränserna går...) utan alla ställen heter hälsocentral). Då ska jag "svansa" patienter, prata med dem lite innan - vara med på - och prata efter mötet med läkaren! Spännande!
6. En väldigt vacker vägg med underbara höstfärger på ett hus som tillhör sjukhusets "äldsta lokaler", det gamla ursprungssjukhuset. Tror att just denna byggnad är ett Museum nu!
 
Så med lite bilder och delvis långa texter så får detta utgöra en liten update från här uppe i norr för den här gången!
Hörs när vi hörs!
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Det ser jättefint ut. Kul ann Du är nöjd med ditt val. Kul att höra från Dig. Kram och ha det så bra Yvonne

2013-10-08 @ 08:33:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0