VECKAN SOM GÅTT!

En kväll spelade vi poker! Jag vann ett par stick och var överlycklig (och genomsvett&glansig eftersom vi har en regel att man måste ha huvudbonad när man spelar kort)
 
En dag åkte vi till Ashstari,huset som gömmer sig bakom alla träd. Det är ett organiskt matställe ovanför Kuta med utsikt över hela bukten! Hoppas att vi ska dit en gång till för de hade en gudomlig brownie!
 
 
En morgon hade vi surf kl 05.30 och då var såg det ut såhär innan vi åkte ut. Soluppgången sen var superfin!
 
 

 
Vi åkte ut med den stora båten på tur igen, men det var väldigt lågt vatten vid revet som ni kan se på fiskesnubben som stod ca 200-300 m från stranden. När vi kom tillbaka till vår bukt så gick vi på grund på väg in från stora båten med våra mindre småbåtar. Alla fick hoppa ur och så fick vi knuffa på båten med packningen.
Frukten är en frukt som jag hittade i den lilla affären som grannen på Campet har. De är lite jordgubbsformade men hårda och har konsistens lite som ett äpple men nästan ingen smak förutom lite syrlig. Spännande att testa lite nytt i alla fall!. Fingerbilden är väl egentligen bara till för att bevisa hur fina fingrar/naglar jag kan ha om ingen tjatar!
 
Lite osammanhängande inlägg men lite update från de sista fem dagarna innan vi åkte till Gili! 
Eftersom det vi gör på campet lyder ungefär såhär: "Eat, surf, chill, eat, surf, chill, eat, sleep, repeat" så blir det lätt att kameran ligger på rummet när det inte händer så myceket nytt! 

Snart kommer lite bilder från Gili Trawangan! 
 
 

Kommentarer
Postat av: Pappa

Då fick man en långväga "smäll". Om Du slutar tugga på naglarna så behöver jag ju inte tjata..... Det ger sej självt. Älskar Dej, Kul å se Dina fina bilder här på bloggen och höra Din röst vid våra korta samtal. Ha dä bäst // P

2012-11-01 @ 11:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0