Sörjer Ben och Jerry

En liten del dog av mig idag. En liten del av Pia med. Dumma hemmakväll. Det var tydligen bara ett månadserbjudande :( Nu blir det inte så många dejter med Ben och Jerry mer. Bara vid lite högtidstillfällen kanske. Tur för mig att jag har en halv kvar i frysen. Inget mer "trycka i sig en he burkl" på en filmkväll bara för att det nästan är billigt. Nu gäller det att ta vara på varje liten sked... Maxi är nu billigast så det får bli dit jag vänder mig när suget sätter in.
Förlåt för detta högst ointressanta inlägg. Nu ska jag ner och äta en sked eller två av min chocolate fudge brownie. Jag känner nästan den goda smaken i skrivande stund! Vi hörs!

Kommentarer
Postat av: Annie

neeej och jag som åt upp min igår :(

2010-09-03 @ 17:09:11
Postat av: Pia

AHHH!! EN LITEN DEL!? EN LITEN DEL!!?? HELA JAG SPRÄNGDES BORT! (min själ allstå.. min kropp är tyvärr fortfarande kvar och kommer antagligen hänga efter dig en del, speciellt nu när jag vet att du har den sista 33:- glassen i din frys. Jag vet vart du bor..)

2010-09-03 @ 20:56:50
Postat av: Nina

jag har också dött idag, nyheten krossade mitt hjärta och de söta burkarna med glass hånade mig mer än vanligt när de låg där på andra sidan glaset på hemmakväll medans jag stod på andra siden med salivet rinnande längs mungiporna. livet är inte rättvist!

2010-09-04 @ 18:05:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0