Fair Play Cup!

Helgen som var har jag inte vart hemma sen fredag morse till söndag kväll, en massa färande har det vart men skoj och verkligen värt det! :) Efter skolan på fredagen hälsade jag på min farmor och hade en mysig eftermiddag! Sedan gick jag till Mattson och käkade och vi begav oss sedan till samlingen. Vid sjusnåret på fredag kväll lämnade vi Lagan.

Efter en timmes körning hittade vi fram till Ljungarumsskolan. På kvällen hade vi mkt roligt och brudarna hittade ett pojklag som de snabbt blev vänner med, många utav dem var riktigt charmiga och ville gärna ge bort pussar till höger och vänster, till och med till oss ledare, haha. Efter sju timmars sömn så käkade vi frukost och åkte sedan och spelade den första matchen, där förlorade de, men laget de mötte tog sig sedan till final. Dagen flöt på och det blev två förluster till, men 2-0 är inte mkt så vi var nöjda ändå. Jag hade grymt skoj men var dödstrött när vi körde hem. Hemma hos Mattsson kollade vi på robinson och sedan gick vi och la oss.
   Söndagen slappade vi och gladde oss på det varma vädret. Vid tretiden åkte jag iväg till värnamo med ungdomssektionen, fotboll och skulle bowla som upptackt. Ett par strikar blev det och roligt var det. Sedan åt vi god mat och planerade säsongen. När vi kom tillbaka till Lagan mötte vi mamma och charlie som precis också kommit hem. Sedan bar det hemmåt och lägga sig i sin sköna säng :)
   Idag, måndag har jag inte gjort så mkt:) började med en härlig sovmorgon och sedan flöt dagen på :) Hade näst sista innebandyträningen med tjejerna och alla tjejerna var där vilket var skoj:) Denna veckan är förövrigt helt underbar för jag har en massa inställda lektioner :) 1 spanska, 2 engelska och en tyska, sedan är det inte min labbvecka så jag slutar vid halv tolv onsdag :) kan inte bli mkt bättre,  och inga prov heller för den delen! :)
                   /carroa


InnebandyInnebandy, bara massa innebandy :)

Veckan har inte innehållit så många inlägg men det ska jag förhoppningsvis försöka ändra på :) Denna veckan laddar jag nämligen inför Fair Play Cup så det har inte vart så mkt tid över. Där jag ska coacha fram mit lilla brud-lag till några segrar förhoppningsvis! :) Veckan har även bestått av tyska verb-traggling, jobbmöten och träning:)
Tråkigt nog missar man 24-timmars men jag får önska alla närvarande vänner lycka till ändå:)
   Nu ska jag sova så jag får massa energi till helgen! Blir nog ett inlägg på söndag eller måndag när jag kommer hem:D
Puss på er och håll tummarns för Lagans F12!
             /carroa
                           

                                

*Ännu en ny vecka!*

Idag var det måndag igen, så ännu en ny vecka har börjat!
När jag vaknade i morse satte jag mig upp i min säng och vände mig om för att titta ut genom fönstret, det var klarblå himmel!:D ett himla stort leende spred sig över mitt ansikte! Jag blev verkligen super glad och fick helt plötsligt en massa energi, åt frukost utan att stressa, han sminka mig och hann med bussen ändå från åbyskolan! haha En superbra början på en vecka och bättre skulle den bli.
   Första lektionen hade jag svenska och jag hade två muntliga framställningar som jag låg efter med, de gick rätt bra och efter lektionen pratade jag med läraren och hon tyckte detsamma och skulle nog sätta ett ganska högt betyg på det:) Sedan var det lite alla möjliga lektioner, bland annat kemi där vi fick tillbaka kursprovet, det hade ändå gått rätt okej, men ändå inte bra:P
   Sista lektionen var fysik med älsklingskent! Men jag hade bara 15 min för sen skulle jag till ortopeden! Härligt härligt att slippa fysik verkligen!:) Hos doktorn(som är en mkt trevlig prick) fick jag inlägg och de var riktigt sköna, lyfte upp mitt fotvalv lite och förhoppningsvis ska jag få mindre ont i fötter och knän :)
   Sedan var det innebandy med småbrudarna och där blev det en hel del skratt haha! De är för goa ibland verkligen! :) Jag längtar till helgen då vi ska på FairPlayCup!
Nu ska jag pysa iväg mot min säng, med ett litet stop på toan o borsta gaddarna! Puss på er!
                   /carroa

Sunny Sunday?

Jag kan ju börja med att jag och Annie faktiskt gick hem till annie :P jag trodde inte att vi skulle göra det haha, men fem km senare var vi framme och vi var mkt stolta! Vi slappade till sex då vi gick och mötte mimmi på jobbet:)
   Vi kollade sedan på Robinson, som inte var så himla bra för all den uppmärksamhet den fått tycker jag. Men den kanske bättrar sig till nästa gång:) Sedan kollade vi på film, "Fools Gold" blev det och den var riktigt skoj :) Lite småtöntig ibland men jag skrattade mkt i alla fall:) Jag åkte hem vid elvatiden och somnade bums.
   Idag har jag inte gjort speciellt mkt, övat lite på svenska muntliga grejer och pluggat lite matte :) Det fina vädret som var igår försvann lika fort igen, så det var bara datorn som lockar nu medan man väntar på OneTreeHill och Wipeout!
   Jag har även skickat ett argt mejl till TV4 för att de lägger lost på tisdagar kl 22.40 och reprisen ännu sämre, 2.35 på måndagar. Jag ska skriva mer om detta när jag får mitt svar! Kanske hjälper man vet aldrig, den som inget vågar, vinner inget ;)
   Nu ska jag se om jag kan göra lite nytta eller ta en promenad :)
         /carroa

Ps. Bloggen fyller en månad idag! :) haha trodde jag inte att jag skulle hålla på såhär länge, men 16 inlägg hitills, och långa är de ;)

Här kommer ett litet montage från fredagens trevligheter!


Härliga vår!

Gårdagen blev mycket rolig precis som vi hade tänkt oss! Sofia fyllde nämligen år i onsdags och vi hade planerat att bowla och gå ut och äta (utan att hon visste om något). Tilda och Pia hade sagt att de skulle vara bara de tre och ha myskväll. Sofia tyckte att det lät konstigt att de inte hörde med oss andra men trodde på att vi inte kunde. Klockan halv sex var jag och maria utanför och hämtade upp dem! Sofia började ana att nått var på G men än visste hon inte vad :P Vi hämtade även upp annie och åkte sedan in till Ljungby! Bowlingen blev riktigt skoj och jag gjorde i alla fall fyra st X!! Jag fick även till ett par riktigt bra bilder med mammas systemkamera! Tillsist stod Pia som segrare :) Vi gick sedan in till centrum och åt god mat på Suriyothai, tre små rätter och sedan friterad banan med glass, smaskens! Vid niotiden blev vi hämtade av mamsen.
   Jag stannade hos annie och vi kollade lite på tv, men vi kunde inte hålla ögonen öppna speciellt länge utan somnade kvart i tio! På en fredag, haha!  Tidigaste jag somnat denna vecka..  Efter 11 h sömn steg vi upp och åt frukost. Sedan åkte vi med mamma till värnamo för lite shopping:) Jag hittade en superfin Jeansjacka och ett par korallrosa shorts, det blev även en kofta och ett linne:) Nu är vi hemma igen och ska vara duktiga och gå från mig till annie och njuta av det fina vädret! Det kommer bli lite jobbigt eftersom det är 5 km men man måste ju njuta och vara ute när våren tittar ut!
                 /carroa

Thursday!

Mycket dålig uppdatering från min sida denna veckan! Men inte mycket att skriva om som har hänt..
Måndag hade jag studiedag så utnyttjade tiden till att studera Kemi, men också spela innebandy och kolla på Bio, filmen var Baader-Meinhof-Komplex och var på tyska, handlade om en terrorist organisation. Den var ganska intressant men rättså tråkig och lååång! 
   Tisdag pluggade jag kemi igen och coachade även en i-b match! Mina småflickor skötte sig bra mot killarna men det blev förlust med 6-10, revansch ska de ta på tisdag!
   Onsdag hade vi kemiprovet och det gick inte "tummen-upp" för min del, men förhoppningsvis gick det inte helt åt helvete! Efter provet och en halv biologilektion slutade jag! Då gick jag och Agnes ner till simhallen och gjorde vår "varannan-onsdags-tradition" :) tusen meter blev det även idag. Jag tror att jag ska börja simma fler gånger i veckan!:)
kvällen bjöd på stjärnskådning med klassen! Picknickfilt, varm Chocklad och kladdkaka hade jag med mig! Väl i ljungby var det en massa moln så mkt stjärnor blev det inte sedda men skoj var det verkligen!:)
   Idag hade vi disektion i skolan, av aborre :P Jag och Anknäs var riktigt bra och visade att vi mycket väl kunde bli kirurger om vi ville det! Solen sken även idag och det gjorde mig så lycklig, de känns som att våren kommit nu! Hoppas att värmen kommer fort för kallt är det! Skinnjackan vill ut ur garderoben och jag vill ha bara ben!
  Morgondagen ser jag mycket fram emot, men kan inte avslöja mer just nu! Blogginlägg kommer förmodligen!
           /carroa


Jättemycket och ingenting

Denna helgen har jag gjort en hel del men samtidigt känns det som att jag inte gjort något alls.
I fredags tog jag det lugnt hemma med mig själv, tanken var att jag skulle vara lite duktigt o plugga inför kemi-kursprovet på NIO kapitel! Hemskt med så mkt men det är ändå rättså enkla grejer, förutom de två sista där man bara förstår hälften! Får väl skylla mig själv för att jag hela tiden hittar andra grejer som är roligare, men har i all fall gjort fem av nio kapitel som jag kan helt nu:) men satt vid datorn i princip hela kvällen.. 
   Lördag vaknade jag utvilad och slappade hela förmiddagen och timmar in på eftermiddan och vid halv fyra åkte jag ner till Pia och vi gjorde oss iordning till Årsfesten.
   Lite senare än planerat åkte vi in tillsammans med Annie och Moberg till Amanda som stod för förfesten! Där var det mkt trevligt och nästan alla från laget var där! :) Efter ett par timmar och lite sent kom vi till köket och maten stod först på schemat! Bearnaisesås, kött och stekt potatis var mumma! Såsen var perfekt verkligen! Kvällen gled på med roliga lekar och tävlingar, Fula Bettan gav nog mest skratt i alla fall! haha! Det var lite t-shirt utdelning och jag fick "årets-allround" för att jag spelat på alla positioner utom målvakt denna säsong:) Stannade på köket till tolv och drog sedan ut på stan en stund. Sedan hem till sköna sängen:)
   Idag har jag slappat, pluggat kemi men även varit på en match, det var P15 som spelade om sin andra plats och de klarade det precis efter ett par spännande perioder! hade de släppt in ett mål till så hade de kommit trea:) 
   Kollade även på Wipeout ikväll som jag såg på annas blogg att det var mkt bra!(annakarlstrom.blogg.se) Och bra var det verkligen, skrattade som tusan! :)
   Studiedag imorgon och det ser jag fram emot! :) Tre dagar med sovmorgon denna helgen är inte fy skam!
               /carroa


Min älskade och hatade mobil!

Min kära mobiltelefon har varit lustig ett tag nu, skärmen har börjat dumma sig och blivit både uppochner, spegelvänd, negativ, delad och har även fått utstå myrornas krig.. 
   Eftersom min garanti hade gått ut beslutade jag mig för att köpa en ny! Men inte en ny modell utan jag går på samma, tkr för mkt om den för att förnya mig och det är onödigt att lägga massa pengar på något nytt tekniskt när jag är nöjd med den jag har.. Trots att mobilen bara är 1 1/2 - 2 år så har den redan gått ner ca 60% av priset jag köpte den för som ny, så det kändes bra att få en bra mobil som jag tycker om för bra pris! Men sen ville jag inte vara helt tråkigt och köpa en exakt lika dan utan har beställt en lila. 
   Min nuvarnade lilla telefon har tyvärr igår sagt sitt och ville inte leva mer, detta var tyvärr innan jag var smart nog att lägga över alla nummer och bilder och annat smått och gått för jag trodde ju faktiskt att den skulle överleva tills den andra kom, men icke.. Så nu idag fick jag stå ut med min gamla mobil, som kändes som en klump i fickan, med bara ett par gamla nummer i och inga tekniska funktioner alls.
   Försöker förtvivlat få igång min älskling men den vill ej och det värsta är att själva "mobilen" går igång som den brukar, att touch-knapparna lyses upp och sedan siffrorna, men skärmen är bara lite grå-lysande! Som en människa som andas med respirator, den lever men ändå inte så den riktigt kan leva.
   Så det ända jag går och tänker på nu är hur man ska få ett under att ske, så jag kan få spendera fem sista minuter med min mobil, ta ut det som är viktigast och spara det jag vill ha kvar. Men tyvärr är det väl samma sak där, oftast händer saker så pass snabbt att man inte hinner ta itu med det man skulle göra. Man inser ofta saker när det är försent, så jag får skylla mig själv som faktiskt har haft chansen att kopiera allt medans mobilen var "döende".
   När jag tänker tillbaka på detta inser jag hur mkt man (tyvärr) är beroende av sin mobiltelefon. Man tror att man inte är det fram tills man står det med tomma händer och tänker på allt som precis gått förlorat, alla nummer, allt som väcker minnnen, roliga sms, fina bilder, videoklipp m.m. 
    Mkt av oss sätter också spår i mobilen. När jag idag hade min gamla mobil (som jag haft i sjuan-åttan) undersökte jag den noga och hittade en massa gammalt som man glömt bort. Mitt "liv" som jag hade då finns fortfarande kvar i den där lilla saken och varje foto och meddelande ger mig verkligen tillbakablickar.. Jag kunde berätta hela historier eller minnas hela dagar när jag såg en bild eller säga att "det var då skulle vi göra det med dem" når jag såg ett mess.
   Så tillslut tycker jag nog att det är både bra och dåligt att vi är så pass beroende av mobilen och även om jag inte alltid är helt glad på den och när det finns stunder då jag vill kasta den i en stenvägg och se den splittras i småbitar så är jag ändå glad att jag har den! '
      / carroa
      
                 

   p.s hittade även snyggingen i rosa!! men inte i sverige och svenska vill jag ha, 
men drömma får man och snygg var den men det är min lila med!! :)
       

                        
                                              


Hej gott folk!:)

Dagen har innehållt lite av allt! På idrotten hade vi chigong vilket var lite annorlunda med helt okej :) vi hade också massage, det var sjukt skönt och avslappnande! Borde införas oftare tycker jag. Efter skolan åkte jag hem och gjorde klart en engelska film-rapport och slappade lite.
Åkte sedan ner till ringvägen och hälsade på hos min kära frisör Ida. Jag räknade ut att det var 9 månader sen jag klippte mej sist. Mitt hår var helt katatrof, men nu är det inte en klyvel hårtopp kvar:) men visserligen är fem centimeter borta. Stannade där i nån timme till och det var skojigt :)
Kollade precis på desperata hemmafruar och höll på att slå ihäl tven nästan! blev så arg på Dave nu på slutet! haha men förhoppningsvis löser det sig!:)
Nu ska jag slänga mej i sängen och läsa vidare på "en shopaholics bekännelser" :) den är riktigt skoj och längtar till bion! Den verkar vara rolig! En vecka till LOST börjar om de skrivit rätt datum, en tisdag lät lite mysko men man vet aldrig, längtar, längtar!!
    /carroa


Monday!

Ännu en ny vecka, bara 31 dagar till påsklovet och tiden rullar ju på som bara den!  Idag hade jag sovmorgon så kom utvilad och utan stress i kroppen till skolan! Skolan gick hyffsat snabbt och var inte speciellt jobbig!
   Emma ska dagen till ära få en *kram* för att stackarn antagligen har fått hjärnskakning :( men hoppas att hon kryar på sig!
   Innebandyn blev seriös med F12 men när det var dags för damutveckling så infann sig bara 3 personer! Dåligt tjejer! Men vi tar nya tag till torsdag! Det blev ändå lite skott avlossade och lite matchspel, mitt nya blad ville inte placera bollarna där jag ville men det kommer väl så småningom :) övning ger färdighet som man säger.

Denna dag skulle jag börja med att ha en nyttighetsvecka, utan onödiga onyttigheter! När man kommer hem har mamma tagit upp pizza ur frysen och första intrycket är den där " varningsklockan" som säger nehedu carro, inga onyttigheter! men efter en koll på hur goda de såg ut så kunde man ju inte låta bli! Så det gäller väl att börja imon! Men imon kommer det att bli likadant, så kanske ingen vits att försöka! kanske bättre att köra som jag brukar och säga att jovisst lite onyttigheter gör ju inget, vad ska du annars träna bort? eller efter en träning: detta kan du ju unna digsjälv nu när du sprungit lite! har ju funkar hittills!

            /carroa


Måndag-Tisdag-Onsdag-Torsdag-Fredag-Lördag-Söndag

Här får vi en snabb-genomgång av en passerad vecka!
 
Måndag: Slapp jag skolan och åkte istället med skol-laget till en innebandy turnering i Älmhult! Framme 10 min innan matchstart gick första matchen sisådär, men lika blev det i alla fall! Sen vann vi de resterande fyra!! Uppvärmningarna var inte speciellt serösa men skoj var det!! Efter alla vinster sjöng laget: "Det sa din farsa med, när jag satte på honom, han var så go och glad, ja han var underbar "osv.. haha! Det "roligaste" för dagen var ändå att jag och moberg kände igen vårt kära CP-barn från Vöikers! Hon slog ner en av våra spelare efter vi vunnit över dem med 5-0! Fortfarande lika sjuk i huvvet alltså! Vi kom självklart till Final där vi vann på straffar mot ett innebandygumnasium! :) Eftermiddagen innehöll också innebandy så det blev verkligen en heldag med en av grejerna jag älskar!

På tisdagen hände ingen speciellt, skolan var slapp och sen sprang jag och mamma en snabbis på stan, sedan fördrev jag dagen med läxor och Innebandy-statistik. Dagens bästa var Desperata Hemmafruar! Sjukt spännande var det och blev arg varenda gång det blev reklam! Längtar tills nåsta TISDAG!

Onsdag gick man i skolan till tolv och hade bara tre lektioner! En redovisning på biologin där jag fick MVG och det var jag väldans nöjd med! sen var det en engelskalektion där vi kollade på film och mattelektion som var allmänt tråkig.. Efter vi ätit lunch gick jag och agnes ner till badet och simmade 1000 m som nu har blivit nästan som en tradition varje onsdag när vi inte har labbar. Vi bubblade och bastade med och det var trevligt som vanligt! Nu kan vi snart mäta upp oss som lika bra simmare som emma, men bara nästan ;)  På eftermiddagen var det F12 och sedan krypa ner i soffan och kolla greysanatomy:D

Torsdag: Skolan var inte så märkvärdig förutom att vi hade disektion på bioligin. Det var på kräfta och jag hittade både hjärta och hjärnan :) Roligast var nog therese som tyckte det var hemskt med det hela haha! Man luktade även mkt mkt gott om händerna efteråt.. haha! Dagen fördrevs med plugg och att tagga inför träningen! vi skulle träna med P15 för deras träning hade blivit felbokad.. De flesta i vårt lag blev inte alltför glada över att vi skulle möta dem men jag och ett par till tyckte det skulle bli riktigt skoj! och det blev det, trots att vi förlorade med 17-7 hade jag väldigt kul! jag fick även göra vårat "riktiga mål" på en styrning av kikki! Tycker att vi ska göra om det men får se om det blir av! :)

Fredag: Skoldagen gick fort och jag slutade redan vid två! Mimmi följde med mig hem efter skolan och vi kollade på tv och satt vi datan. Vi sjöng kareoke så hela huset höll på att falla ihop och jag tyckte synd om mamma att behöva vara i rummet bredvid när vi skrek på, men tur att det inte behövs skönsång för att tonerna ska falla på plats! haha Vid sextiden åkte vi till pia och vi tre cyklade till tilldill och hämtade upp henne och flobbe! Tjejgänget gav sig sedan iväg till lagans centrum för att handla mat och möta upp Annie. Toast stod på menyn och med salladen blev det grymt gott! Vi kollade sedan på Jane Austens bookclub, bra film! och käkade fruktsallad som mästerkockarna tilda och sofia gjort :) Roligt att vara med tjejerna igen, trots att vi inte var alla! <3

Lördag: Var jag duktig och jobbade ett par timmar på sportringen, roligt, roligt! Sedan fikade jag på roddys med Mamma och Broder. Sedan blev det att kolla på P15 i sunnerbohallen, där traffade man på trevligt folk och fick sedan se de duktiga pojkarna besegra ljungby med 6-5 efter en grymt spännande match! På kvällen blev det familjemys med god mat och tv-spel, vann överlägset över pappa som sedan blev fast framför tven för att öva upp sig! haha! Melodifestivalen orkade jag bara se i 10 min för sen blev jag gaaaalen på Petra Mede! Hon är inte ett dugg skoj och förstör bara melodifestivalen! Att snälla snälla gick till final är också ett under!

Söndag: Tog en välförtjänt sovmorgon vilket var hur skönt som helst! Gjorde sen ingenting  vettigt på flera timmar utan satt bara framför datorskärmen och kollade runt vad nätet hade att bjuda på, och en hel del hittade man men inget av värde för stunden. Vid tre tog jag tag i mitt liv oc´h hoppade in i duschen, sedan snabbade jag mej med att blåsa håret och lägga på lite smink och åkte sedan ner till Åbyhallen där mina små-brudar skulle ha match! De började bra men mål efter bara 9 sekunder, men sedan tog se serieledande gästerna över, men tjejerna fortsatte kämpa och gjorde en av sina bästa matcher som jag sett! Så även om de förlorade på pappret har de ändå vunnit i praktiken! :)
 
  
Väl hemma kollade jag på One Tree Hill och satte mig sedan framför den här skärmen som man spenderar massa timmar i veckan med och chattade med emma på msn! Där bestämde jag mig för att ge mig själv en spark i rumpan och ta tag i dethär bloggandet så det blir bättre än denna veckan för såhär lätt ska jag inte ge upp! Så det så!

         / carroa


En Händelserik Helg!

Fredag: Vi blev hämtade av Anna och Amanda och skrattade hela vägen hem nästan. Väl hemma pratade vi igen allt vi missat och åt sedan mycket god mat. Vid sju tiden kom Karin, Kristin, Linnea och Ellen och vi gjorde oss iordning för kvällens party! När vi var klara åkte vi till förfest där vi var tills halv elva, mkt trevligt folk var där! Sedan bar det av till Kullaberg där vi dansade loss till 2 tiden:) skojskoj! sen hem och väl somna tre-halvfyra.
 
Lördag: Efter knappt fyra timmarssömn vaknade vi upp för att åka till GBG, där shoppade vi lite ( köpte ett fint fotoalbum till mina Hastings-bilder) och sedan var det dags för BIO, i takey lyser stjärnorna, den var bra men lite för sorglig för att se på bio :) Hemma kom Sara och hälsade på och vi lagade mums-mat och kollade på melodifestivalen och Brottskod försvunnen.  Anna hejjade starkt på operan och sjung grymt bra ;)

Söndag: Vi vaknade kring nio och låg framför tv:en och kollade vasaloppet :) sedan åt vi en supergod brunch och packade ihop våra saker. Vid halv ett kom amandas mamma och vi åkte till Borås. Där fick vi säga adjö och tacka för en super helg!!!!
  Väl hemma snabbade jag mej till Åbyhallen för att se den sista perioden av A-lagets match och de vann med 11-2 och vann därmed serien och går upp i trean igen! Bra Gubbar!!
   Vid sex mötte vi våra mycket kära konkurrenter ljungby!! fajt blev det verkligen men det slutade 1-1 :( ( egentligen 2-1 till oss, men det blev bortdömt pga att ljungby hade bevis att bollen var ute, ja visst! fotobevis då eller? så löjligt var det!!)
   Sammanlagt var nog helgen den bästa på länge och man får tacka alla inblandade!!
                  /carroa

RSS 2.0