091129

Nu är jag hemkommen från julskyltningen:) Jag och Carl tog en sväng ner och skulle kolla in Agnes och de andra luciakandidaterna. Passade även på att ta lite bilder:) Denna helgen har mest bestått av lag-dagar då jag i fredags var på fredagsmys med F13 och i lördags hade vi aktiviteter, gick ut och åt och festade till det lite med damlaget:)
Bilder kommer såsmåningom!
Pusspuss/carroa

091127

Saknar verkligen snö en dag som denna! Man börhar tänka på juletid nu när första Advent och julskyltningen närmar sig! Jag vill ha vit natur, inget blött slask utan ett snyggt vitt vinterland! Längtar till fjällen så in i bomben men det är bara att hålla ut, tre veckor till Jullov! :)



        



Bilder från sportlovet 2009

Pusspuss/carroa


091126

Lite kvällsfika! ;) Kanske inte det roligaste att se på eller bästa att käka innan träning men absolut bland det godaste man kan tänka sig! ;)









Får slänga in en hälsning till alla datanördar på Dreamhack som hittar hit ;)

Pusspuss/carroa


Inlägg nr.100!

Idag är det mitt hundrade inlägg!
Detta firade jag med att ta med mig Agnes hem en snabbis och "tvingadade" (nä hon gick med på det frivilligt) att baka kladdmuffins så detta inlägget skulle bli riktigt najs! Detta tjockande grundade sig på att vi både skrivit biologiprov och "visat upp" ett musikprogram. Så vi tyckte att vi förtjänade lite extra gott!;) Tyvärr var Agnes tvungen att sticka för hon hade lucia (GLÖM EJ att rösta på henne, nr 2!) så hon hann bara smaka de halvt misslyckade men ändå goda, hon missade plåt nummer två som var perfekta! ;) Hårda på utsidan men megakladdiga inuti! ;)

Jag fick även brev från pliktverket och de ansåg mig lämplig att mönstra, men fyller efter nått visst datum som de skulle ändra intagningarna osv så vi får väl se hur det blir men den saken sen, men spännande att man blev lämplig!;)



       





Mums!;)

Pusspuss/carroa


 



091124

Idag är det en månad kvar till julafton!
Har inte hänt något nämnvärt idag egentligen, var i skolan fram till 2 och sen hem en snabbis innan jag for in till stan för att träffa Calle!:) O nu sitter jag i min ensamhet och försöker "plugga" medan han tränar. Har genetik i biologin och om man bortser från att det är hyffsat komplicerat så är det faktiskt intressant! Dock tråkigt att läsa o läsa.. Ska försöka få in 48 uttryck/ord på spanska tills imon så vi får väl se hur det går ;)
OBS!!! Ni glömmer väl inte rösta på Agnes?!?
Pusspuss/carroa

091123

Hade lite kul åt mig själv när denna bilden kom upp på spotify!



Jag såg en kvinna bakifrån och inte ett lejon! Vad la du märke till först?

Måste kila!

Pusspus/carroa


Lussebaksmys!

I lördags kväll åkte jag och Agnes till Jeka! Vi möttes där av julmusik, god doft, massa brudar och skratt! :)
Kvällen innehöll allt man kan tänka sig: supergod mat, lussebak, glögg-fika,  mjölsniffning, tafsning, filmmys, skratt, med-andra-ord och mkt mer! Här kommer en sammanfattning i bilder! :)





Najs Ass ;)



Mjölgänget!



Värdinnan! Tack för en sjukt kul kväll/natt/morgon!



Fantasin flödar! ;)







Mysteriet med Tacochipset! hahaha



Dreamteam längst ner till höger ;)



Stekare ;)



Det som alla skrattade mest åt var nog Team 2´s misstag med kesellan! :)


Sammanfattningsvis var det en kanonkul kväll som helt klart kan göras om!



Pusspuss/carroa
([email protected])








091122

Idag var det äntligen dax, dagen D om vi ska uttrycka det fint! Vi skulle finally spela
H O C K E Y! Calle, Pia, Anton o jag möttes i Trojahallen och sen blev det gametime! :) i "uppvärmingen" vann Calle o jag över Panton lätt men sen tänkte vi att vi kör det tradionella, tjejerna mot killarna, och denna gång ska jag o pia inte strida för jämnställdhet utan skylla på att vi är tjejer elller vad säger du? ;) Även om det blev hyffsat fet förlust så tycker jag att vi gjorde ett mkt bra jobb! haha o kul var det i alla fall:) Får dra ihop ett större gäng och köra fler gånger!

Sedan var det match med småbrudarna, och de mötte tvåan(tror jag) så det var en tuff utmaning, såg kanon bra ut i första 10 med bra tryck och allt men tillslut blev det förlust, men de kämpade på riktigt bra:) och en lika period ska vi inte glömma!



Nu ska jag börja sortera och välja ut ett par härliga bilder från gårdagskvällen hos Jeka så ska vi se om jag hinner mixa ihop ett inlägg till innan det blir natten! :)

Pusspuss/carroa


091121

Dålig uppdatering igår.. Nu ska vi se vad vi kan hinna med innan Agnes kommer o vi ska göra Musikprogram! :)

Skolan gick snabbt, (dagens höjdpunkt var ju helt klart Fruit on a stick!) och sen drog Agnes, Fia, Oa och jag ner på stan! Fixade med lite hemlisar och käkade en massa graitsmat på maxi! Säkert fem smaka-på-saker:) Fick sedan småspringa till Bussen och hann med precis.

Väl hemma städade jag mitt rum, fotade lite och gjorde mig iordning för Firmafest.
   Vi åt kanongod mat i Flattinge och fortsatte sedan "festen" hemma då Calle o Annie kom. Hade lekar och spelade GH. Sen var det natti-natti.

   Sa hejdå till Calleman vid 9 för han skulle spela match(som håller på just nu, så jag håller tummarna!) och sen gick jag o la mig igen. Lata "mornar" in my heart!  



Pusspuss/carroa


Fruit on a Stick

Måste tipsa er om att ni ska ta med er (minst) 15 kr till skolan imon! För mina lagkompisars UF-företag säljer dom mest smaskiga "grillspetten" som jag har smakat! Frukt doppade i choklad! Helt underbart!



Så glöm för sjutton inte plånboken! ;)

Pusspuss/carroa


091119

Dagar som denna gillar jag! Vi hade "populärvetenskaplig dag" i skolan och istället för en massa lektioner hade vi föreläsningar av olika lärare på skolan. De pratade om allt från produktplacering till spikmattor och jag tyckte faktiskt att detmesta vi lyssnade på var ganska intressant! Mer sådana här dagar, tack! Dagen fortsatte kanon med ett par timmar hos pojkvännen och sen lyckades jag och Pison hamna på samma buss hem, alltid skoj med sällskap:)



Snart är det träning, me like! :)

Pusspuss/carroa


Bara jag och vägen!

Idag (och igår) körde jag helt själv hem! Körde min brors Epa utan sällskap! :) En maffig känsla att vara själv i bilen och köra sig själv hem! Inte alls samma sak som med moppen. Nu hade man värme, musik och sen skulle man hålla koll på en massa saker utan att någon rättade en eller hjälpte till! Jag kände mig vuxen!
   Längtar tills jag får en "riktig bil" och körkort! Jag vill vara 18 nu!

Nostalgin är på besök! Lyssnar på Carola, o det var inte igår!

Pusspuss/carroa


091117

I söndags hade vi födelsedagsbrunch för Pison! :)

Vi grejade en massa i köket och resultate blev följande:



American Pancakes, Scrambled eggs, scones, kokta ägg, stekt bacon, ost,  olika frukter, olika marmelader, lönnsirap m.m

En riktig höjdare var det i alla fall! Hoppas ni blev hungriga nu;)


Idag är det ingen vanlig dag, för det är Amandas födelsedag! :D Grattis!!



Pusspuss/Carroa


091116

Nu äntligen kommer det ALLA har väntat på! Ännu en runda med Maskeradbilder :)

















O än en gång, vill ni att jag tar bort en bild säg till! :)

Och en sak till, ta gärna inte bilder härifrån, utan skriv er msn som kommentar så skickar jag hellre dem så jag vet vart de tar vägen! och då blir det dessutom bättre kvalitee :)

Pusspuss/Carroa


091115

Idag har jag och Carl tre månader!
Du är underbar, jag älskar dig! :)



O än en gång, bilderna kommer!
Den som väntar på något gott vänta aldrig för länge, tänk på det Gandalf!

Nu måste jag plugga historia vare sig jag vill eller inte!

Pusspuss/carroa


Lugn i stormen!

Ta det lugnt Gandalf! Mer bilder kommer när jag har tid!! Men jag lovar att dom dyker upp snart, kanske inte idag, kanske inte imorgon men inom kort! :)

Kan ju tillägga att jag gillar besöksrekordet igår! Massa Najs och härlig respons på bilderna! ju fler fina kommentarer desto roligare blir det att lägga ut mer! :)

Pusspuss / Carroa

Maskerad! :)

Här kommer lite pics från gårdagskvällen:D

Vill ni att jag tar bort en bild säg det i så fall, o saknar ni nån bild så får ni med säga till! ;)



Carolina försökte vara fjortis!



Ett glatt gäng!



Poosers



Färgstark! Lägg märke till Fias diskoboll ;)



Linslusar!



Kvällens killar med mest Makeup ;)



hothothot!



Strike a pose!



Weeei =)



Toaborsten blev mkt använd! ;)



Tack Grundberg för en mkt trevlig fest!! Repris? - Jatack:)

GLÖM INTE LÄMNA EN KOMMENTAR! ;)

Pusspuss/carroa


091113

Just nu taggar jag inför kvällens match! Är sjukt revanshsugen så nu är det bara vinst som gäller! När matchen är slut får jag snabba mig för då blir det maskerad! :) Lite av min outfits ingredienser blir BRUN-kräm, massvis med mascara och push-push-up!

Kommer bli en helgalen kväll! Förhoppningsvis tar jag en massa foton som kommer upp under helgen! :)

Pusspuss/carroa

091111

Ljungby Herrjuniorer - Husqvarna

091106













 








Glöm inte lämna en kommentar va!

Pusspuss/carroa



091110

Nu ska jag göra som alla andra redan gör!:) Påminna er om en mkt viktig sak!
För my lovely friend Agnes tävlar om att bli Sunnerbo Lucia 2009!

Så glöm inte rösta!!!!





Du har min röst i alla fall ;)

Pusspuss/carroa


091108

Jag har kommit på att sova är sjukt underskattat! Sov 12,5 timmar inatt o det var sjukt skönt!:D Som Moberg sa var det tur att vi hade match idag så man inte hade sovit bort hela söndagen:) Matchen gick inte så bra, vi kom aldrig riktigt igång med vårt spel och tajmingen fanns inte där, 2-0 var tyvärr rätt billigt :(
   Bättre gick det hemma i Åbyhallen där mina småbrudar tog säsongens första poäng! De spelade 5-5 ioch var hur duktiga som helst! Riktigt stolt var jag :) Synd att det inte blev vinst men det var helt rättvist.

 
 
            sömntuta, maj 2008                           delar av lilla laget                          
 

Pusspuss/carroa


091107

Igår var jag på Herrjuniormatch! Nämnligen Calle o hans lag som spelade mot Husqvarna. Fail sa peder o calle att det skulle bli men icke! De vann med 5-4 och Calle fick göra det avgörande målet! (skryta måste man ju^^) Knäppte lite bilder och några blir riktigt schyssta så kanske slänger upp det ikväll eller imon!

Inatt vaknade vi av hiskeliga knallar! Calle trodde det var jordbävning för hela huset skakade flera gånger! Men efter ett tag så fattade vi ju att det var åska, men riktigt ruskiga knallar asså! Nån mer som kände detta?!
Pusspuss/carroa

091106

Igår fyllde världens bästa Pia år! Jag gav henne vad som kan ha varit världens bästa present!




Jag tänkte lite som Findus i "Petsson och Findus" när han ger Petsson sin egen potatisskalare så när jag hittat Pias solglasögon hemma ( det kunde också varit Annies men äsch, måste ju chansa!) så slog jag in dem i ett snyggt julpapper(!) och gav henne det igår! haha Glad blev hon i alla fall och hon hade nästan börjat efterlysa dem! Så jag kände mig hur nöjd som helst! :) Nu var då detta inte hennes "riktiga present" utan den kommer senare!



Happy Pison!

Pusspuss/carroa


Fysik, fysik, fysik..

Har bara fysik i skallen, men får skylla mig själv som bara råpluggar ^^ Ska dra iväg till träningen nu o tänka på lite annat än spänning, ström, resistans, effekt, coloumbs lag, RErs osv. osv... 

Wish me good luck inför morgondagen! gaaah! (förväntar mig en utskällning av agnes ;) lite peppning hade behövts! Din "jag har gjort det redan, haha" var väldigt bra i början för trots att jag tyckte det var sjukt irriternade var gång så triggade det upp mig men nu för tiden tycks inget motivera, hilfe bitte Anki ny pluggteknik efterlyses!^^)

Pusspuss/carroa

Saknar vinter!

Glömde ju säga att det "snöade" idag! Nästan obefintliga men ack så äkta snöflingor föll ner över skolgården! "Hela" klassen började sjunga jag ser det snöar! Mysigt vare! ;)

Vi sjöng även julsånger på rasten! Så nu har jag börjat en christmas-lista på spotify :)

Pratade jullov med Calleman! Jag vill ha jullov o snö nu!! Men vi räknade ut att det är typ 6 veckor kvar! :D Det kommer gå undan!

Saknar Björnrike, "mitt egna vinterland"!
Bild från påsk 2008!




Pusspuss/carroa


091104

Dagens minus

- sjukt skoskav! I hate it!

Dagens plus

+ ingen tyskalektion! :)

+ träffade undebare pojkvännen en stund! <3

+ hann med bussen med nöd o näppe, haha

+ Hade riktigt kul på F13, försök hitta felet med bilden nedan, fy vad jag garvade!!



Pusspuss/carroa


Jag är fenomenal



Detta fick jag i måndags! Lite kul att hög närvaro någon gång resulterar i nått kul:) Så jag o Agnes ska gå o fika gott o gratis!

Pusspuss/carroa

Naturnörds ;)

Detta liknar lite en planet, typ en mysko måne, eller kanske en tavla, något slags photoshopat...
Vem skulle listat ut att detta i själva verket är....



...celler hos en lök(från lökroten för att vara specifik). Vår uppgift med laborationen var att hitta de olika faserna i cellens delning och det var faktiskt riktigt häftigt! Mobilen lyckade få in hyffsad skärpa tycker jag:)

Extra plus till Fia o Leddan som hade med sig fika + Bettan som hade saft!- Så mysigt har vi på natur!

Här har vi två flitiga brudar:

     


Pusspuss/carroa


Partypics @ Anton




Pusspuss /carroa


091102











Lägg märke till målvakten på sista bilden! ;)

Detta inlägget var till Ledin!

Pusspuss/carroa


Over and out

Igår var det "förfest" för mig i alvesta, hade en kväll med sportringengänget, riktigt trevligt :) När de andra skulle vidare till växjö kom mina kära päron och hämtade mig. Jag åkte dock inte hem utan försatte hos Anton Liljedahl där det självklart bjöds på massa underhållning :) Olle får pris för bästa utklädning i alla fall! Bilder o mer kommer kanske imon om jag har tid!

Idag har jag varit i Carlshamn med mitt lilla lag och ja det har tagit hela dagen, blev tyvärr ingen vinst men de kämpade på mkt bra och gjorde 3 mål:)

Slut på lovet idag och trots att jag varit sjuk så har det faktiskt varit ett bra lov måste jag säga!



Nu så kommer älsklingen strax! Ha de gött:)

Pusspuss/carroa


Gamepics!

Här kommer lite bilder från fredagens match!

 



uppvärmning, foto: carroa





match, foto: Annie

Annie var duktig och ställde upp som gästfotograf när jag satt i seket, tack gumman:)

Pusspuss/carroa


RSS 2.0