Boooowling



Detta gick lyckat för vissa men iår var det inte min grej, alltid en eller två kvar! arrrrgggh! Blev inte en enda strike, eller jo, Carl kastade på fel, så en strike fick jag^^ Men annars kom jag hjälplöst sist, haha, bättre lycka nästa år :)

Pusspuss/carroa


091231

Dagen var en aning dimmig med lite snöfall så bilderna är inte så lockande på ytan men vissa får sin glans ändå! ;) Hoppas för er egen skulle att ni är taggade för nyår! Bara några timmar kvar nu! :) Vi firar med årlig bowling och sen ska vi titta på JVM i hockey!



Pusspuss/carroa


091230-2



OBS! Snurrebilden är faktiskt ej arrangerad ;) Tydligen var det varmt och gott på datorn!

Pusspuss/carroa


091230



Idag har det varit fortsatt solsken och allmänt perfekt! Det har varit full rulle i idet där det var "årets stora skidtest", testade inget men fick (tog) lite kexchocklad i deras najsiga tält! Hände mest i parken och hoppade på våra brädor, (skidor för charlie och de andra pajkarna). Blev lite grabs och sen lite åkning på rails :)

Väl hemma hade vi kortspelstunering med Sjuan och skitgubbe, jag blev i genomsnitt typ 2:a, och det var nog bäst av alla ^^

Pusspuss/carroa


Happy Birthday



Grattis kära Mor :)

Pusspuss/carroa


091229




En mkt najs dag idag måste jag säga! Offpisten var underbar och backarna lika så!

Två dagar kvar till nyår! Taggade?!?!

Pusspuss/carroa


Gårdagens best shot!



Ett fett-med-najs-perfekt ögonblick;)

Pusspuss/carroa


091228

Ledsen, men det blir ingen najs uppdatering idag, internet krabbar när jag laddar upp bilder. Björnrike har i alla fall visat sig från sin bästa sida med strålande sol, blå himmel och goa backar:) Calle har redan lärt sig åka bräda riktigt bra och jag är impad att det gick så sjukt fort!

Ha det bra tills vi hörs igen!

Pusspuss/carroa

Skihouse



Ett najs hus i Klövsjö, man undrar ju hur många skidor som denna person kört sönder om den andra i paret hänger här ;)

Pusspuss/carroa


091227

Igår kväll, sent sent, nästan natten, eller ja det hann bli in på småtimmarna innan vi kunde hämta min kära Carl på stationen. Men man säger väl bättre sent än aldrig eller hur är det? :)



Bra jobbat älskling ;)

Ikväll blir det lite skridskor i vemdalen.

Hoppas att ni har det najs hemma! :D

Pusspuss/carroa


Mellandagsrea @ Östersund

Östersund bjöd på en härlig rea! Mest cred till Monki som var mkt välsorterat och hade 50% på ALLT! De kläder jag köpte hittade jag på rea, två tröjor och en kjol på Monki och en kjol på Åhlens. Hittade även äntligen ett par vinterdojor som passade mina dumma fossingar, det har varit svårt, men nu så! Fick även ett par mys-inneskor på köpet, det gillar vi:)






Pusspuss/carroa


Snökaos!

Idag har vi varit i östersund på mellandagsrea:) På vägen hem snöade det massvis! Kom nog en 20-30 cm! Detta bäddar najs för en toppendag imorgon!




Försöker vara lite duktigt, tummen upp!

Pusspuss/carroa


Kvällsåkning:)






Bus i liften, sprej och hopp blev det:) Jag åkte en hel del "med fel fot" vilket inte var det lättaste, känns lite som att lära sig igen, men efter ett tag gick det ganska bra :P

Saknar pojkvännen och vännerna!

Jag längtar tills imonkväll! :)<3

Pusspuss/carroa


091225







Den gröna delen i parken var riktigt klar idag, inte så mkt utmaning men ett par bra åk för de "små" jibbarna blev de!

Pusspuss/carroa


Railtime för Carolina



Nu var det dags för en liten film på mig med, tyvärr lite loj då endast det "lilla" skogsrailet var tillgängligt, det stora har nått pucko vänt på :( Så varsågoda, en loj film på mig :) haha

Pusspuss/carroa


Jul, jul, strålande jul:)





Hoppas att ni har haft en minst lika trevlig kväll som jag:)
Kalle Anka blir man aldrig trött på och detsamma gäller Svensson svensson, julafton när den är som bäst allstå!:) Nästan så man ska spela in det för att få uppleva det oftare ;) haha

Pusspuss/carroa


091224 - JULAFTON :)

'

God jul gott folk! Hoppas nu för er egen skull att ni varit snälla iår så ni får en massa klappar av farbror tomten! :) Och att ni får en fin vit jul!

Pusspuss/carroa



091223




Härlig dag med mycket sol! Lite kallt dock och första dagen jag frusit!
Kul att höra att det är en vit jul hemma också och lite besviken blir man ju att man missar det när det bara inträffar en sisådär var tionde år, men avundsjuk, det är jag inte ;)

Glöm inte kommentera! Tycker att många av er lämnar allt för lite spår efter er medans andra sköter sig härligt bra ;)

Pusspuss/carroa


091222-2








Nu bär det ut på nya äventyr!

Pusspuss/carroa


091222







Solnedgången:)

Internet krånglar så vi får hålla tummarna att det fungerara lite då och då!

Pusspuss/carroa


Gårdagens vurpa!



Gårdagens vurpa made by Charlie! Tyvärr är filmen lite seg, men hoppas att det syns i alla fall:) Han hoppar över snökanon-snö-kullar och tappar ena skidan^^

Pusspuss/carroa

Nysnö in my heart!






Dagarna hitills har varit kanon! Igår snöade det hela dagen vilket resulterade i massa nysnö!
Hittade en avstängd backe med alltifrån 10-50 cm löst puder, första och andra åket var bland de bästa åken i mitt liv! Sjukt underbart! Brädan fastnade dock ett par gånger och faceplanten är inte lätträkneliga ^^ Men att ramla i nysnö är fantastiskt mjukt så jag har inte ont någon stans! Lyckades att utföra en hyffsat snygg wheely också(ovan)!
Tyvärr hakade massa människor på våran trend och snart var backen ganska uppkörda. Så mer nysnö? -Jatack!

Bilderna på mig är tagna av Charlie.

Pusspuss/carroa


091221





Bilden på mig är tagen av Mamma:)
Pusspuss/carroa


091220



Pusspuss/carroa


091219





Pusspuss/carroa


091217

Nu är det bara en dag kvar tills jullov! Men både hjärnan och kroppen har redan gått på lov, inget vill längre! haha. Nu tycker jag att ni är lite dåliga på att kommentera! Vad ska ni göra på lovet?!




Kommer inte ha tillgång till en dator imorgon så jag får gratta Anton och Olof nu! Så grattis pajkar! :)

Pusspuss/carroa


School

Nu sitter jag och min kära Agnes i en datorsal och har stulit en dator för att fördriva tiden lite :) Snart bär det av på tyskalektion! Vårterminens schema är helt okej tycker jag så jag hoppas på inte allt för mycket ändringar!



Pusspuss/carroa


091215 -2

Jag kommer på migsjälv med att göra allt jag inte ska göra idag och inte alls det jag borde göra! Matte borde vara prio ett men jag ser ingen glädje i det och sjuter det bara framför mig, snart kommer väl paniken- men inte än- så jag hinner med ett inlägg till:)

Var ute nyss på en liten kvälls-fotorunda, blir lite lustiga foton i och med att det var så mörkt, men de har sin charm! ;) Lite fel skodon insåg jag efter en stund att jag hade tagit men då var det redan försent.



Pusspuss/carroa


091215

Idag snöade det som sjutton!:) Superglad blev jag av att se snön! Någon mer än jag som älskar den där känslan av att gå på kramsnö? helt underbart!





Bilder från sportlovet 2009, mittenbilden är fotad av Pison:)


4 månader med grabben min idag! Carolina älskar Carl <3

Pusspuss/carroa


Sushi go round!

Nu är det plugg som gäller för min del så slänger in ett inlägg från utkast! ;) jag tycker allt ni ska ge det en chans! ;)

Beroendeframkallande men superkul spel! :) Sofia länkade det här till mig första gången för några år sedan och det blev några omstartningar och vi tävlade om vem som varvade först, minns inte vem det blev så antagligen var det Sofia:)

Hur som helst, det är riktigt kul och testar verkligen simultanförmågan så det är en utmaning för grabbar ;)

Det ändå som är negativt är att det inte går att spara så man måste köra i ett! O glöm för sjutton inte att stänga av ljudet, blir sjukt irriterande efter en "arbetsdag"

Det gäller att hålla koll på allt,
-Man ser beställningen, gör sedan maten (då måste man gå in på recept för att veta vad som ska blandas med vad, men är man rutinerad som jag och Sofia så kan man såklart alla utantill!)
-Sedan rullar beställningen ut på bandet när man tryckt "ihop" rullen.
-När kunden har ätit klart måste man duka av för att få fler kunder!
-Man måste också hålla koll på så att varorna inte tar slut och beställningen tar sin lilla tid så man måste tänka ett steg före!
-Det gäller även att kolla så att inte kundens röda lampor blir vita för försvinner alla så går kunden och restaurangens rykte blir dåligt = fail! Här kommer ett tips som jag faktiskt inte uppmärksammat förrän jag spelade nu i veckan, man kan köpa de silvriga "kannorna" och placerar man ut dem på kundens bricka får den en extra röd plutt! 

Testa o se om du klarar dig!

 http://www.miniclip.com/games/sushi-go-round/en/ 



Glöm inte lämna spår efter er vad ni tyckte! ;)

Pusspuss/carroa


Lucia



Nu håller de på att lussa förfullt! Lycka till tjejer:) Men jag saknar nog min Agnes massa i skolan imon! Får se om jag klarar mig ;)

Pusspuss/carroa


091213

Idag var det söndag igen, närmare bestämt Lucia:) Så jag slänger strax in ett inlägg med lite bilder från Agnes uppträdande i söndags! 
Idag har jag spenderat största delen av dagen i Haganäshallen i Älmhult, coachade och spelade sedan själv. Blev tyvärr förlust i båda matcherna och bara uddamålet skiljde sig för att vi skulle plocka poäng vilket var tråkigt. Jag var ändå ganska nöjd då jag lyckats pricka nätet två gånger!:)  

Igår kom Annie och Pia hit en sväng och vi spelade GH, kollade på gamla bilder/filmer och skrattade som sjutton! Kollade även på lite kul klipp, som "Erik på julradion", helt sjuk grabb alltså xD Hittade också 30-sekunders-kortfilmerna med kaninerna som man kollat sönder för några år sen^^ Mycket trelvigt hade vi som vanligt!



Pusspuss/carroa


091212

Bilder från gårdagens A-lagsmatch, vinst till Lagan med 6-5!
Satt och kollade med en massa trevliga pajkar och det vi hade mest roligt åt var en liten sargvakt som nog var lagans största fan ;)



Pusspuss/carroa


Party hos Olivia!

Här kommer lite bilder från festen hos Oa i höstas ;) Finns fler men känns som att dessa duger ganska bra :D En helskön kväll med "jag har aldrig" och en massa galen "sanning och konka" där en del bilder är för vackra för att visas!! Tack än en gång Oa ;)








Pusspuss/carroa


091211

Förlåt att bilderna inte uppdaterats, jag gjorde på ett annat sätt, vilket innebär att jag såg bilderna så jag trodde inget var fel :) Nu ska bilderna synas!!!

Pusspuss/carroa

Nu är det jul igen...



Nu vankas det jullov, näst sista skolveckan avklarad, bara 4 skoldagar och en onödigt-att-gå-till-skolan-dag!

Dags att komma i rätt stämning eller vad säger nu?
My Last Christmas var i alla fall underbar och jag hoppas att denna kommer bli detsamma och
Du vet väl att All I want for Christmas is You, Calle? Snön börjar väl komma snart så det kanske blir en White Christmas i ljungby med, vem vet ;)

Pusspuss/Carroa


Fredagsmys!

Bilder från förra fredagen då det åter var fredagsmys (låt på spotify), ett väldigt bra uttryck tycker jag;)





    

Pusspuss/Carroa


Gandalf!

Nu är det här, det som många väntar på (eller i alla fall Gandalf själv!)!





Hoppas det blev lite bra i alla fall ;)

Försöker få in lite bilder från Oas nu under helgen! ;)

Pusspuss/carroa


091209

Nu blir det ett mycket kort inlägg! Jag pluggar, o pluggar ocg pluggar och allt börjar nog snart fästa sig i små gropar i mitt huvud! Tänkte bara säga att det förhoppningsvis blir bättring på inläggen med start imon!


Så fortsätt kika in!

Pusspuss/Carroa

091208

Får be om ursäkt för bad, bad, bad update! När det vankas kursprov i fysik så finns inte mkt tid över, särskilt inte när man ligger sisådär 8 veckor efter halva klassen^^ Men det är bara att bita ihop! Just nu sitter jag och Agnes i bibblan och har kollat in en massa snygga bilder från våra vänners sälen-resa och lite avundsjuk blir man ju ;) 


VILL ha snö nu i vintermörkret! NU! Den som kan fixa det till mig vore väldigt, väldigt snäll!




(bildkälla)

Ha det tills vi hörs igen!

Pusspuss/carroa


091205

Dålig uppdatering, förlåt! Har lite bilder på kameran som snart kommer upp och sedan kommer det bli ett gandalf-inlägg INOM KORT!
Igår var det fredagsmys med Carl och Agnes, vi kollade på American Pie: The book of love! Den var kul! Men både jag och Agnes tyckte det var lite "diskriminering" att tjejerna alltid visade upp allt medan vi inte såg en endaste helnaken kille^^ Nått att tänka på där;)
(källa)
Kan tyvärr inte lova bättre uppdatering denna veckan då jag har ett härligt kursprov i Fysik på ingång och jag ligger ett antal veckor efter i planeringen^^ Men jag ska försöka höra av mig lite så ni vet att jag lever!
Pusspuss/carroa

091203

Kom på idag att jag älskar känslan av att komma ut med bussen på landet, då stänger nämligen busschaffören av lyset och allt blir svart och mysigt :)
Hade träning tillsammans med killarna idag och det var faktiskt riktigt roligt :) Repris på det tack! Charlie sa att det Ahlbergska laget ägde och det håller jag med om ;)



Hälsade även på min underbara pajk idag! Jag älskar dig!:)

OCH dagens stora nyhet!!!! som kommer läsas om i tidningar över världen (typ kronoberg) imorgon är att en av mina bästa vänner blivit vald som LUCIA!!!!! Du förtjänar det verkligen gumman, grattis! :D<3

Pusspuss/carroa


Ni bestämmer!

Vad vill ni se här i bloggen? Jag har bilder från exempelvis:

Nollningsfesten

Party hos Oa,

Fest hos Alle Brandt,

Oas pyjamasparty,

Kräftskiva a la Pia,

Ljungbydagarna,

Grillning i "Röven",

Fest hos Anton L(somras),

Hawaii,

Fest hosTimmy,

Grillning i Bräkentorp,

....och mkt mer! Ni bestämmer!

Pusspuss/carroa


091202

Nu är vi redan inne i december, visserligen igår men ändå! Tiden går så sjukt fort.. Om knappt tre veckor har vi gått halva gymnasiet.
Kallt har det börjat bli också, frosten var på besök inatt och fullmånen lyste mkt vackert, blev tyvärr ingen tid till fotografering idag då den ljusa tiden spenderas i skolan:(

Inge kul inlägg dethär inte, men måste visa att jag lever ^^



Kan länka lite en kul blogg jag hittade in till för några dagar sen! Man får sig verkligen ett gott skratt:)

www.tjuvlyssnat.se

Pusspuss/carroa


Lagfest!

Bilder från lördagen!:)











En riktigt najs kväll var det:)

Pusspuss/carroa


Julskyltning

Mysig kväll på stan med pojkvännen min:)












Sista dagen att rösta på Agnes nu!! På torsdag avgörs det! :)

Pusspuss/Carroa


RSS 2.0