Ute på vägarna...

Jag tror knappt att jag själv förstår hur underbart det är att ha ett körkort! Bara ta bilen när jag känner för det utan att behöva be om skjuts och tänka på hur man ska komma hem osv! Allt känns så himla självklart nu. Ändå är det mindre än två månader sen jag tog det. Det känns som en evighet sen!
Kom hem från innebandyn nu, vi har match i helgen! Lite nervös faktiskt, men vi får hålla tummarna att det går vägen! :) Imorgon är det fredag! Happy Happy!

Höstblomma

Sitter med mitt engelskatal och jag är fast. Inget jag skriver låter riktigt bra och trovärdigt. Tur att jag hela kvällen på mig!
Annars kommer ABBAs Me and I ur högtalarna! Jag har faktiskt på sistone hittat fler och fler låtar av dem som jag tycker om. Har varit lite insnöad på låtarna ur filmen ett tag men nu så har jag lyssnat vidare och jag gillar det.
Nä hörnini nu ska jag försöka hitta på några rader till! Puss på er :)

Någon skillnad?

Jag tycker att bilderna är lite lika i kompositionen så tänkte att det var lite kul att göra  en jämförelse ^^ Mitt hår ser verkligen mycket mörkare ut nu, men ingen färgning här inte! Var nog bara en soligare sommar 2009 ;)

Lagfest

I Lördags hade vi en himla mysig lagdag, lite "träning", restaurangbesök och sedan lite lekar och festligheter! Kanon var det!

Hur festar du? Visa oss!


Löv och en tjej

Har tagit mig ett varmt bad, lagt en värmedyna i sängen och tar det allmänt slappt denna kväll, kanoners är det! En liten dejt med min svenskabok har jag med, usch usch, men vi har snart fixat 100 sidor ihop! Förresten, innan jag glömmer det! Jag längtar tills nästa vecka! Varför tros? Jo nu ska ni få höra: Desperate Housewives och Greys Anatomy börjar igen! Puss på er.

Smarrigt värre!

Denna underbara skapelse knåpade jag och älsklingen ihop idag! Det blev hur gott som helst! :) Pajer är underskattade!

STUDENTER!

Ett gäng bilder från årets första STUDENTFEST! :)

Partyyy

Dags för STUDENTFEST! :) Tagga gott folk! :)

Det går bra nu.

Har fixat lite med UF idag och det känns himla bra! :D Jag ser fram emot dethär året mycket! Plugg står på agendan ikväll. Sedan hoppas jag på tidigt sängläge!

Höstens fina färger

Det finns positiva saker med att vi går mot mörkare tider. Det  är alla dessa underbara höstfärger! Löven på vår katsura skiftar i allt mellan rosa och grönt, underbart! :)

Mysa mys

Igår var det lite tjejkväll! Chokladfondue stod på menyn! MUMMA! :) Jag hade gjort 4 olika sorter, dumle, marabou mjölkchoklad, mörk marabou och toblerone! ;) Vanlig marabou slår allt! ;) Sedan kollade vi på lite film och hade det allmänt mysigt! ;)

JAAAA!

För lite mer än två år sedan (så gammal som bilden är om man ska vara exakt!) befann dessa tjejer sig i ett främmande land. Det är nu åter dags att åka dit! För vi har nämligen bokat en resa till LONDON! :D Jippiiii! :) Jag längtar i massor! :)

Happy!

Random pic från Björnrike-arkivet! (JAG SAKNAR FJÄLLEN!)
Innebandyn idag var sjukt rolig! Längtar redan tills måndag! Annars straskar jag bara runt i höstrusket. Träffar pojkvännen och pratar med vänner. Hösten i sig tycker jag inte så illa om men det är just regnet och blåsten som inte gillas... Men nepp, sluta klaga Carolina! Blicka framåt, det kommer bättre tider! På tal om det så kommer helgen bli myyyyyyyys!

Colours.

Nu ska jag lägga mig bekvämt och läsa om Jämviktskonstanter och Möss och människor. Ska försöka bättra mig lite här på bloggen! Är dock i behov av fotoinspiration! Får göra mitt bästa!

VÄXJÖ FIGHT SHREDD- PICS!;)

Enjoy! ;) Sådana här tokigheter kan man uppleva i Växjö!

Växjö FIGHT Shredd

Snart rullar bilen mot växjö! Tänkte åka och fota lite på det galna eventet som kommer äga rum vid simhallen! Snowboard- och Skidåkare mitt i september! Förhoppningsvis blir det massa sköna bilder sen! ;)

Cooee

Fotade lite denna eftermiddag. Tänkte testa lite "produktfotografering. Frågan är om det blev något bra? :) Vad tycker ni!?
Smyckerna är i alla från från Cooee som ligger i lilla Lagan. Hemsida hittar ni HÄR!

I rymden finns inga känslor

Hittade denna trailern och blev lite chockad efter en halv minut! Tänkte väl att jag kände igen tjejen! "Frida" är min syssling! ;) Lite coolt sådär i alla fall! Filmen verkar ganska skön måste jag säga. Lagom flummig! ;) Så det blir nog att se den någon gång framöver! ;)

Tres.

Tre random bilder såhär på kvällskvisten.
Träningen var superskoj! Men usch va jobbigt det är när kroppen vill mer än man orkar. Tekniken behöver nog X antal timmar den med ^^ Jag längtar tills torsdag! Nu är det dags för lite mat. Take care! ;)

Yes!

Nu är det äntligen dags för innebandyträning! :) Som jag har längtat!

Alla fötter upp i luften!

Galna vänner för ett år sedan.
Nu ska jag inta min stora och kalla säng. Jag fryser och saknar värmen från min underbara pojk. Får inbilla mig att han ligger bredvid :)
I morgon tänker jag vara helt frisk för då är det nämligen (trumvirvel!!!!) dags för INNEBANDY! :D Love it!

SURPRISE! ;)

Bild från förra helgens SURPRISE! ;)
Till förödelse för Pia (jag vet också var du bor!!) så måste jag ju bara meddela att det inte längre finns något underbart i min frys! ;)
Nu ska jag hoppa i duschen för att sedan träffa släktingar! Vi hörs!

Sörjer Ben och Jerry

En liten del dog av mig idag. En liten del av Pia med. Dumma hemmakväll. Det var tydligen bara ett månadserbjudande :( Nu blir det inte så många dejter med Ben och Jerry mer. Bara vid lite högtidstillfällen kanske. Tur för mig att jag har en halv kvar i frysen. Inget mer "trycka i sig en he burkl" på en filmkväll bara för att det nästan är billigt. Nu gäller det att ta vara på varje liten sked... Maxi är nu billigast så det får bli dit jag vänder mig när suget sätter in.
Förlåt för detta högst ointressanta inlägg. Nu ska jag ner och äta en sked eller två av min chocolate fudge brownie. Jag känner nästan den goda smaken i skrivande stund! Vi hörs!

The little red dress.

Känns som att jag går och väntar på bättre tider.. Frågan är bara varför? :) Nu ska jag ta tag i mitt lilla liv! Ska nog börja med att ta en kall dusch! Imorgon är en bra dag! Jag slutar redan klockan tolv och frammåt kvällen ska jag träffa min pojk. Torsdagar blir nog mina kommande favoritdagar. Torsdag betyder även att det bara är fredag kvar och sen är det helg! ;) Göööööttt!
Då ska jag bland annat på släktträff. Kommer träffa personer som knappt aldrig träffat. Det känns lite skrämmande men samtidigt roligt!:)

RSS 2.0