Fredagsmys med Mammi:)

Idag har jag varit i växjö med mamsen:) Vi shoppade loss båda två o här är lite inköp:







Matchar tröjan med ögonen här ja ;) O frågan är om min tunga slår tischan?




Mitt lag vann idag med 10-1 :D åh jag ville också spela! Men glad för våran skull:) Var inne en sväng o kollade på herrarna med och gud vilka snygga mål man fick se, innebandy är en härlig sport alltså!

Nähe nu väntar sängen!

Sov gott! Pusspuss:)

Ps. kommer kanske lite bilder från matchen imon!

hösttider

Än en dag då inte så mycket vettigt utförts, har spenderat dagen mest vid datan :)

Var ute en liten snabbis i trädgåren och fotade lite höst.

Blommor in i slutet av oktober, strongt tycker jag.



Boken nere vid dammen gav mig ett häftigt expempel på hur blixten både förstör/förbättrar en bild, skärpan är sjukt mkt bättre men i detta fallet ser bilden väldigt overklig ut, se här:



Pusspuss/carroa


testing, 1..2..3..




Nu ska vi se om videouppdatering fungerar! provar först med en fest-film som taggning för morgondagens fredagsmyys!

Pusspuss/carroa

Gotti:)

Jag har en underbar vän:) För att jag är sjuk så kom hon upp med en påse godis och en geisha;) Trots att jag sagt åt henne att inte komma hit för jag smittar och jag tänkte att nä, så dum är hon inte så hon kommer ändå va? Men joho, på eftermiddagen ropar mamma, "nu kommer Pison!" Så för att inte bli smittat räckte hon över grejerna snabbt och sen stod hon ute och jag inne o pratade en stund:)

Tack så mkt gumman, det förgyllde min dag! Trots att det kanske inte är det bästa att äta vid halsfluss så är det verkligen tanken som räknas!



Får slänga in ett tack till morsan för halsbandet också! :)

Ny design på bloggen:) vad tycks?

Pusspuss /carroa

Shopping-feber!!!

Eftersom jag har gått och blivit sjuk så fick min shoppningtur till Väla med Agnes bli inställd.. Jag som hade massor att köpa och var riktigt shoppingsugen för sist jag shoppade rejält var i somras! Blir jag tillräkligt frisk tar kanske min snälla mamma med mig till växjö men vi får väl se :)

Tänkte nu försöka mig på ett mode-inlägg, så har kikat lite på nätet och hittat lite godingar som kanske några av dem kommer hamna i min garderob :)

Min snälla kompis Pia ska även "live"-kolla skorna längst ner till vänster ifall dom ser lika snygga ut i verkligheten för i så fall vill jag ha dom!! Så väntar spänt på morgondagens rapport ;)







I min sökning efter vinterskor hittade jag ett par som var riktigt najs från skopunkten, fejkskinn men vad gör det tänker jag som ändå bara vill ha dom nått år. Pia föreslår att jag ska kolla från Vagabond med och där hittade jag ett par nästan identiska, så vad hade du valt, budget eller lyx?



så nu var första mode-repotaget a la Carolina gjort ^^ to be continued;)

Pusspuss /carroa

Rosett :)

Här kommer den supersnygga frisyren Mimmi fick till i fredags! ;)

   


O detta måste ni testa nästa gång det säljs i Cafeterian! Jordgubbar doppade i choklad, smaskens!



Kan tillägga att jag är sjuk :( Ska besöka farbror Doktorn nu så får vi se vad jag får för diagnos, min röst går till.... halsfluss! men vi får väl se :/


Pusspuss / Carroa

Update! ;)

Efter många klagomål så måste jag ju nu slänga in ett inlägg ;)
Sitter hemma hos min älskade Carl och gör absolut ingenting. I bakgrunden går filmen Wall-e men inget jag vill kolla på :P Funderar på att sätta på Davinci-koden som jag inte sett för vi såg trailer till nummer två och vore ju en fördel att ha sett ettan dåva.
Klagomålen trillar ju även in då jag aldrig sett sådana filmer som "betyder" nått, har ej sett Star Wars & Sagan om ringen-trilogin(har dock sett halva första och jag får ju inte missa att jag har sett "sagan om tv-reparatören/saftkalaset m.m) men ja har ju klarat mig rätt bra utan :) Eller hur Pia, det var ju bara hål-i-öronen som behövdes, sen hade du fullbordat mig xD
Ska även tillägga att vi hade en mysig brudkväll igår hos Annie :P Sofia, Pia och Mimmi var där :) Mimmi hade värsta tuffa frillan som jag ska slänga in en bild på under veckan!
Höstlov är på tapeten och än så länge är följande planerat: Match x3, träning x3, skridskor åkning med Calle, Pia och Anton, Väla med Agnes, besök hos Mormor, DHW-mys med Pia(ej Dreamhack winter för alla datornördar som skulle ha hittat hit ;)), Avslutningsfest med Sportringen.. hmm ja säkert något mer så det blir då ingen vila :)
Yes thats it for today!
Pusspuss/ Carroa

Annorlunda!

Jag är "känd" för att äta mysko kombinationer men när Pia igår började prata om choklad med sourcream & onion chips så blev till och med jag lite skeptisk. 
   Till frukosten kom ämnet upp än en gång när jag åt min nutella&ost-macka och pia fick den brillianta iden att testa chipsen med nutella. Roligt nog hade vi en öppnad chipspåse sen fredagen och vi testade detta nya. Och jisses, det var ju gott! Mysko smak men faktiskt väldigt mumsigt. Sofia var inte lika positivt överraskad som Pia och jag men två mot en räckte väl för att bestämma att det visst var ätligt!

Så, vågar du testa? ;)

 

pusspuss/carroa


Fredagsmys

Här kommer lite bilder från den gångna helgens FREDAGSMYS! :D
Fler finns att se på fejjan:)



 

Pusspuss/ carroa


RSS 2.0