En Händelserik Helg!

Fredag: Vi blev hämtade av Anna och Amanda och skrattade hela vägen hem nästan. Väl hemma pratade vi igen allt vi missat och åt sedan mycket god mat. Vid sju tiden kom Karin, Kristin, Linnea och Ellen och vi gjorde oss iordning för kvällens party! När vi var klara åkte vi till förfest där vi var tills halv elva, mkt trevligt folk var där! Sedan bar det av till Kullaberg där vi dansade loss till 2 tiden:) skojskoj! sen hem och väl somna tre-halvfyra.
 
Lördag: Efter knappt fyra timmarssömn vaknade vi upp för att åka till GBG, där shoppade vi lite ( köpte ett fint fotoalbum till mina Hastings-bilder) och sedan var det dags för BIO, i takey lyser stjärnorna, den var bra men lite för sorglig för att se på bio :) Hemma kom Sara och hälsade på och vi lagade mums-mat och kollade på melodifestivalen och Brottskod försvunnen.  Anna hejjade starkt på operan och sjung grymt bra ;)

Söndag: Vi vaknade kring nio och låg framför tv:en och kollade vasaloppet :) sedan åt vi en supergod brunch och packade ihop våra saker. Vid halv ett kom amandas mamma och vi åkte till Borås. Där fick vi säga adjö och tacka för en super helg!!!!
  Väl hemma snabbade jag mej till Åbyhallen för att se den sista perioden av A-lagets match och de vann med 11-2 och vann därmed serien och går upp i trean igen! Bra Gubbar!!
   Vid sex mötte vi våra mycket kära konkurrenter ljungby!! fajt blev det verkligen men det slutade 1-1 :( ( egentligen 2-1 till oss, men det blev bortdömt pga att ljungby hade bevis att bollen var ute, ja visst! fotobevis då eller? så löjligt var det!!)
   Sammanlagt var nog helgen den bästa på länge och man får tacka alla inblandade!!
                  /carroa

Kommentarer
Postat av: Annak

Tack själv tack själv!!

2009-03-03 @ 10:12:43
URL: http://annakarlstrom.blogg.se/
Postat av: Amanda

Jag tackar och bugar :-D

2009-03-05 @ 20:22:55
URL: http://annieamandalillieroth.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0